Daca ar fi sa iesim campioni la ceva, cu siguranta la lucrurile facute anapoda am iesi castigatori. Iata cea mai..."incurcata" strada din Timisoara. Aici gasesti internet si telefonie pe... toate gardurile. "Daca asa-i proiectul, pe gard! Asa e proiectul? Asa! Altii le au pe case atarnate.", au incercat muncitorii sa explice.

Teoretic, firele trebuie ascunse in subteran, dar cei care au reabilitat soseaua au muncit romaneste.
Nu degeaba se spune ca graba strica treaba.  In urma muncitorilor au ramas firele incalcite mai rau decat panza de paianjen. "E ok, la noi asa se face tot timpul. Ca-n Romania? Da, ca-n Romania. Fac frumos, dupa aia strica si arata cum arata.", spune suparat un timisorean.

5,5 milioane de lei, bani de la bugetul local, au investit autoritatile in aceasta strada nou reabilitata, care a fost largita la patru benzi. Investitia este, evident, laudabila, doar ca avem o problema: toate cablurile au ramas atarnate pe gard.

Obligatia ascunderii cablurilor revine firmelor de telefonie mobila si de internet, dar acestea nu au miscat niciun deget, deocamdata. Iar cand o vor face, ghiciti ce se va intampla:  

Cert este ca edilii au anuntat ca vor da in judecata firmele daca nu vor remedia problema.
Ramane de vazut si cine va astupa la loc frumusete de sosea asflatata ca-n palma.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si