La scurt timp după ce imaginile video în care cei trei aruncau gunoaie în spațiul verde au devenit virale pe rețelele de socializare, Poliția Locală Constanța s-a sesizat din oficiu pentru a afla cine este conducătorul auto care abandona gunoaie din mașină pe spaţiul verde, într-o parcare din nordul stațiunii Mamaia, în zona Summerland.

Citeste si: Imagini incredibile surprinse pe litoralul românesc: un bărbat a venit pe plajă cu șuncă afumată de acasă

Oamenii legii l-au identificat pe bărbat și sancționat contravențional cu o amendă în valoare de 20.000 lei pe șoferul din orașul Iași, a transmis Primăria Constanța.

„Vă rugăm să înțelegeți că abandonarea deșeurilor poate atrage și măsura complementară de confiscare a autovehiculului folosit la săvârșirea contravenției”, a reamintit Primăria Constanța.

Gest scandalos al unor turiști din Mamaia! "Sunt şi ei exact ce au aruncat"

Trei turişti din Mamaia au fost surprinși, duminică 17 iulie 2022, când aruncau gunoaie pe spaţiul verde, într-o parcare din nordul staţiunii, în zona Summerland.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Cei trei indivizi au acționat fără să le pese nici măcar o clipă că ceea ce urmează să facă este greşit total pentru o societate civilizată. Imaginile au fost surprinse de un alt turist cu ajutorul unui telefon mobil în stațiunea Mamaia. În acestea se poate observa cum doi dintre cei trei turişti, proprietari ai unui autoturism marca BMW, aruncă la marginea drumului saci plini de gunoaie.

Citeste si: VIDEO| Mamaia devine pe zi ce trece o stațiune fantomă. De ce refuză turiștii să mai meargă aici

La scurt timp după postare, videoclipul a devenit viral pe grupul de Facebook Constanţa INFO. În imagini se poate observa cum, iniţial, unul dintre cei trei părtași, scoate din portbagajul mașinii o ladă pe care o aruncă în spaţiul verde.

Mai apoi, un al doilea așa-zis turist, prieten al primului, apucă un alt sac de gunoi pe care, identic cum a văzut de la prietenul său, care se pare că este mai puțin educat, îl aruncă tot în iarbă.

Exemplul celor doi bărbaţi este atent supravegheat de un al treilea bărbat, care, cu toate că nu a aruncat niciun gunoi, nu pare să fie deranjat de gesturile prietenilor săi şi continuă discuţia cu aceştia ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Citeste si: Cât a ajuns să coste un weekend la Mamaia? Cea mai cunoscută stațiune de pe litoral duce lipsă de turiști


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si