Influencerița Ana Morodan a fost reținută pentru consum de alcool și droguri la volan. Aceasta s-a ales cu două dosare penale, deoarece prima dată când a fost oprită a refuzat testarea și prelevarea de mostre biologice.

Ana Morodan, prinsă drogată și beată la volan

Potrivit Gândul, ea a fost oprită în trafic de polițiști, marți, în jurul orei 16.00,

însă, a refuzat recoltarea de probe, motiv pentru care s-a ales cu un dosar penal pentru refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice.

Citește și: 42 de percheziții în București și în alte 15 județe pentru înșelăciune! Prejudiciul este de 4.000.000 de lei

După incident, ea s-a urcat din nou la volan și a fost oprită de agenții Brigăzii Rutiere în jurul orei 23.00. A acceptat să fie testată, însă, în urma verificărilor, i-a ieșit o alcoolemie de 0,05g/l alcool pur în sânge și a fost depistată pozitiv pentru consumul de substanțe interzise.

Citește și: FOTO- Două persoane din Vâlcea au fost arestate pentru trafic de droguri de risc și mare risc

Astăzi, „contesa digitală” va fi dusă în fața magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: „Se consumă heroină, iarbă, foarte multe. Sunt seringi pe jos în baie”. Mărturiile cutremurătoare ale unui licean din București. Cum arată raiul drogurilor din instituțiile de învățământ din România?

Fotomodelul ceh prins cu 9 kg. de heroină în bagaje a crezut că va fi linșată în Pakistan

Fotomodelul de origine cehă Tereza Hluskova, în vârstă de 22 de ani, a crezut că poliția pakistaneză „o va ucide” după ce a prins-o cu droguri de un milion de euro în bagajele ei. 

Tânăra cehoaică  a povestit calvarul  prin care a trecut după ce a căzut în capcana de a face jocurile unor traficanți de droguri.

Citește și:  VIDEO. "Am pus ochii pe mai mulți tătici". O educatoare de grădiniță a stârnit furia cu comportamentul obscen

Ea a fost arestată în 2018 după ce a fost prinsă cu aproape  9 kg de heroină  pe aeroportul internațional Allama IqbaI din Pakistan, în timp ce se afla în drum spre Irlanda prin Dubai.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO. "Am pus ochii pe mai mulți tătici". O educatoare de grădiniță a stârnit furia cu comportamentul obscen

Ea a fost arestată în 2018 după ce a fost prinsă cu aproape  9 kg de heroină  pe aeroportul internațional Allama IqbaI din Pakistan, în timp ce se afla în drum spre Irlanda prin Dubai.

În ciuda faptului că a fost condamnată la opt ani și opt luni într-o închisoare din Pakistan în 2019- ea a fost eliberată în 2022 în urma unei serii de apeluri.

Citește și:  Fiul unui miliardar, acuzat de uciderea unei studente de 23 de ani. „A fost un accident sexual care a mers prost”

Modelul a încărcat acum o serie de videoclipuri online pentru a „a informa oamenii ce s-a întâmplat cu adevărat”, potrivit  Ladbible.com.

Cum a ajuns fotomodelul cu drogurile în Pakistan

Înainte de incident, Hluskova, născută în Cehia, a dezvăluit că, după ce a abandonat școala, a lucrat ca escortă privată în Belgia, după ce o femeie pe nume Sara a luat-o „sub aripă... pentru a verifica dacă eram potrivită pentru job”.

Citeste si:  Deea Maxer, în lacrimi după ce a anunțat divorțul de Dinu Maxer. Cât de afectată este aceasta de decizia despărțirii- kanald.ro

Citeste si:  Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Citește și:  FOTO-O femeie din Galați a scris cuvinte vulgare pe pereți, după ce a cerut ajutor financiar pentru un minor bolnav

Ea susține că Sara a forțat-o să renunțe la droguri și alcool pentru a face față slujbei și a făcut-o pe model să se culce cu soțul ei pentru a verifica dacă „merita sau nu jobul”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Ulterior, Hluskova a fost trimisă să stea la Manchester cu un bărbat din Pakistan care îi aranja o viză pentru țară, astfel încât să poată lucra acolo ca model erotic.

„Acum mă întreb cum am putut să fiu atât de proastă încât să accept atât de multe de ocoliri, când ar fi trebuit să fie un zbor direct din Anglia către Pakistan”, a recunoscut ea.

Pe traseul ocolit, pachetele de droguri i-au fost amplasate pe ascuns în bagaje, susține cehoaica. 

Au fost momente de groază pentru fotomodel când a fost arestată pe aeroport cu drogurile de 1 milion de euro găsite în fundul fals al valizelor.

Citeste si:  Sarah Dumitrescu s-a fotografiat nemachiată. Cum arată fiica Anamariei Prodan complet naturală- kfetele.ro

Citeste si:  Detaliul pe care nimeni nu îl știa despre Andreea Balan și Andreea Antonescu. Care este numele lor real din buletin- radioimpuls.ro

Am crezut că voi fi executată"

Despre poliție, ea a spus: „Am crezut că o să mă omoare. Nu e nimeni mai fericit decât un om care iese din închisoare și este complet bine. Încă am experiența vie în mine. Din când în când îmi amintesc cum ne trezeau, cum ne-au bătut și cât de frig era acolo.
"Nu am avut ajutor medical, a trebuit să mă ajut singură, plângeam mereu. Voi avea o traumă cu mine pentru tot restul vieții", a povestit cehoaica.

Tereza Hluskova – care acum lucrează ca chelneriță – a spus: „Acum am un loc de muncă, am un iubit și mi-am vopsit din nou părul blond.

„O persoană care stă în închisoare timp de patru ani trebuie să se obișnuiască din nou să socializeze, să fie o persoană normală”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si