Anamaria Prodan a vorbit deschis despre noul ei partener cu care se pare că are o relație foarte specială. Ea spune că acesta îi este alături la orice pas.

Impresara are numai cuvinte bune de spus la adresa noului partener.

Citește și: Motivul pentru care lui Andrew Tate nu i se acceptă controlul judiciar. Totul a ieșit la iveală

Anamaria Prodan, despre prezent

Impresara a învins momentele de tristețe care au urmat după despărțirea de Laurențiu Reghecamp. Acum, ea a ales să își refacă viața alături de altcineva. Chiar dacă Anamaria Prodan nu s-a afișat cu noul său iubit în public, aceasta vorbește foarte frumos despre el.

În prezent, Anamaria Prodan se laudă cu fericirea.

Citește și: Câți bani a făcut George Simion la nunta sa? Suma trece de 70.000 de euro! Gigi Becali: „I-am dat din dragoste”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Am slăbit foarte mult și sunt foarte mândră. Regim de viață sănătos! Sunt foarte fericită, sunt alături de copiii mei, de prietenii mei și mă simt bine. Au trecut multe luni de când sunt într-o altă relație și sunt fericită, împlinită, răsfățată și exact cum trebuie să se simtă o femeie”

, a mărturisit vedeta.

Citește și: Gigi Becali colaborează cu un designer vestimentar. Suma pe care o scoate din buzunar pentru hainele create special

Anamaria Prodan l-a dat uitării pe Laurențiu Reghecampf

Impresara a dezvăluit că totul în viața ei a decurs natural, motiv pentru care nu a fost niciodată nevoie să grăbească lucrurile, nici măcar o relație.

Citește și: Ellen DeGeneres și-a reînnoint jurămintele cu soția sa. Kris Jenner a oficiat ceremonia

„Când toată lumea a aflat că s-a întâmplat ce s-a întâmplat, când toți au venit și au vorbit cu mine, atunci lumea a avut curaj și oamenii s-au apropiat, a fost firesc, natural și frumos. M-a cucerit cu felul de a fi, cu bărbăția și nu mă gândesc la lucruri urâte, mă gândesc la cum trebuie să fie un bărbat, cu demnitate, cu forță din toate punctele de vedere, financiară, forță de bărbat care știe să conducă o femeie și să o ridice”, a spus ea în cadrul unui interviu televizat.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție lângă noul său iubit. Cine este misteriosul bărbat

Anamaria Prodan vrea să șteargă cu buretele numele lui Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Copiii mei trebuie să vadă în familie respect, disciplină, ordine și demnitate. Nu s-au rezolvat problemele dintre mine și fostul soț, dar nu e niciun fel de problemă. Eu mi-am cerut scuze în numele lui, în numele meu, în numele copiilor și a familiei noastre pentru tot ce s-a întâmplat.

Citește și: VIDEO- Inna lansează piesa ”Crystall Nail”, o melodie plină de culoare

Drumul vieții mele este atât de frumos, lin și plin de lumină, încât nu mă interesează să discut despre Reghecampf, despre viața lui, iubite sau amante. A fost un vis urât din care m-am trezit și este minunat tot ceea ce se întâmplă” , a precizat impresara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si