Anamaria Prodan consideră că pensia alimentară plătită de Reghe este cu mult mai mică decât ar fi trebuit. Impresara a răbufnit pe rețelele de socializare.

Anamaria Prodan nu este mulțumită de pensia alimentară plătită de Reghe

Nemulțumită de decizia instanței, Anamaria Prodan a declarat că nu mai vrea nimic din partea lui Laurențiu Reghecampf.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf este bun de plată. Ce anunț a făcut Anamaria Prodan

‘’Copilul meu nu este bătaia de joc a lui Reghecampf. Noi nu ne umilim în fața judecătorilor și a țării să cerem pensie alimentară sau program de vizită. Ăsta e Reghecampf care își umilește sistematic copiii și își arată caracterul. Noi zâmbim amar și ne rugăm să-l ierte Dumnezeu și băiatul lui căruia îi crapă obrazul de rușine pentru ce face tatăl lui!’’, a scris Anamaria Prodan pe rețelele de socializare, deranjată de tot ceea ce se întâmplă.

Anamaria Prodan, mesaj pentru Laurențiu Reghecampf

„Cere judecătorilor să stabiliească cât să plătească pensie pentru copilul lui? Nu vreau să particip la prostia lui Reghe! I-am spus și eu, și copiii, că este binevenit acasă să-și vadă copiii sau să-i ajute când și cu cât vrea!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dacă a ajuns să ceară judecătorilor să stabilească cât se dea copiilor e tragic. Dar fiecare cum și cât poate. Ok, mi-a cerut cheltuieli de judecată, pentru faptul că el a deschis Ordonanța și el a cerut stabilirea pensiei?!

Citeste si: Anamaria Prodan, noi acuzații la adresa lui Laurențiu Reghecampf. Ce spune impresara despre cadourile oferite antrenorului

Judecătorii au hotărât cât să dea copilului lui și ca eu să achit cheltuielile de judecată?! La cât i-am dat în viața mea mai contează 2000 euro? E tragico-comic! Din toate punctele de vedere.

Va ajunge rău cu tot ce face. Veți vedea traseul lui în foarte scurt timp. Tot ce am construit pentru el în 16 ani, a demolat inconștient în doar doi ani! Treaba și problema lui!

Eu nu am treabă cu așa ceva. Avocatul meu se ocupă de tot. Mă lasă rece tot ce face. Eu îmi cresc copiii mândră cu capul sus și îi cresc în demnitate”, a spus Anamaria Prodan, potrivit  viva.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si