Anamaria Prodan  s-a plimbat cu dricul prin oraș! După ce s-a despărțit de afaceristul Flavius Nedelea, impresara s-a concentrat pe cariera sa.

Vedeta are o nouă afacere. Acum, se ocupă și cu înmormântările de lux, împreună cu prietena sa, Gabriela Lucuțar.

Cele două prietene lucrează împreună acum, la firma de pompe funebre a Gabriele. Ele au achiziționat, din Italia, un dric cu lumini de discotecă pe tavan.

Citește și: VIDEO. Vas de croazieră de lux, scufundat în "triunghiul Bermudelor" din Egipt. Clipe de coșmar pentru bogătașii de la bord

Anamaria Prodan, la plimbare cu dricul prin oraș

Anamaria Prodan și prietena ei au ieșit la o plimbare cu super-dricul. Autoturismul poate fi închiriat la înmormântări, dar și la petreceri, servind ambelor nevoi. El poate fi închiriat cu câteva mii de euro.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Moartea este la fel ca și nașterea, botezul sau ca orice altă petrecere. Ea trebuie să arate perfect. Atunci când îți faci ieșirea din viață, aceasta trebuie făcută superb, pentru ca amintirea ta să dăinuie pentru totdeauna.

Citește și: Anamaria Prodan, apariție incendiară pe străzile Capitalei. Impresara a ieșit în costum de baie

Noi nu afișăm prețuri pe site. Noi facem ceva demn de o viață trăită doar în picioare, facem ceva măreț! Ați văzut și la mama mea și la majoritatea artiștilor mari ai României.

Citește și: O soție de milionar din Dubai se plânge că îî cumpără soțul prea multe lucruri. "Este rău să fii căsătorită cu un om bogat"

Partenera mea Gabriela este cea care m-a făcut să mă apropii de această lume și să înțeleg că nu trebuie să-mi fie teamă și că trebuie să fac perfecțiune și din moarte. Noi facem lucruri aparte! Lucruri memorabile și unice, care să dăinuie peste timp ”, a declarat impresara, pentru  Click.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si