După divorțul de Laurențiu Reghecampf, Anamaria Prodan ar fi pus mâna pe unul dintre cei mai doriți burlaci din România.

Anamaria Prodan și iubitul ei ar fi plecat în vacanță pe Coasta de Azur

Impresara s-ar iubi cu un om de afaceri român din Tulcea, în vârstă de 42 de ani. Ea și milionarul ar fi postat imagini similare pe rețelele de socializare de pe Coasta de Azur.

Citește și: Anamaria Prodan, noi dezvăluiri despre iubitul său: ”Dictează tot”

Surse sportbull.ro susțin că numele bărbatului ar fi Flavius Nedelea. Cunoscut ”baron” de Tulcea, bărbatul deține un hotel în Centrul Vechi al Capitalei, iar acum construieşte un complex de cinci stele în Delta Dunării. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Anamaria Prodan, mesaj emoționant pe Instagram: „Un familist absolut”

„După 50 de ani de muncă, zic eu că merit să fiu iubită, răsfățată, tratată ca o regină, respectată, iar regele meu este atât de mare, puternic, mândru, deștept, influent, bogat, miraculos, uluitor încât n-aș vrea să sufere restul când l-ar vedea”, a declarat Anamaria Prodan, pentru antenastars.ro.

Ce a spus impresara despre noul său iubit

„Este cineva care a plătit (n.r. nota de plată) și a fost atât de fascinat. Mi-a plăcut. Este cineva care îmi spune în diferite dimineți, sau în cele pe care le petrecem împreună, ce mi-aș dori să fac, datorită faptului că știe ce s-a întâmplat.

Citește și: Anamaria Prodan are un nou mesaj pentru dușmanii săi. Ce a postat impresara

Acest bărbat cumva dictează tot ceea ce se întâmplă. Probabil de asta sunt îndrăgostită, de un bărbat adevărat”, a declarat Anamaria Prodan, în podcastul lui Cezar Ionaşcu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si