Avocatii si reprezentatii clubului Bamboo au venit dis de dimineata la politia Capitalei pentru a lua parte la o sedinta urgenta. Deocamdata nu se poate face o ancheta privind incediul din cauza riscurilor imense la care ar fi supusi judiciaristii.

"Pana in 6 februarie trebuie terminata aceasta expertiza. Se va stabili cat de periculoasa cat de rezistenta este cladiea si imediat se gaseste solutia de incepere a demolarii clubului", a declarat Ana

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Intre timp, se pare ca o gramada de probe se pierd, daca nu cumva toate, pentru ca ruina clubului pare sa alunece catre lac.

Dupa ce se va putea intra in cladire, intervine o alta problema. Costurile sunt uriase. Pentru a se afla exact de la ce a pornit incendiul e nevoie sa fie ridicat acoperisul, pentru ca acesta s-a prabusit peste toate probele?

Ana Bujor: „Am gasit tot, exista societate care e specializata, am adus in atentia procurorilor, am dat toate datele. Daca se va stabili astazi ca se ocupa statul, daca nu vom plati noi”.

Incendiul devastator din clubul bamboo a izbucnit pe 20 ianuarie la 3.30 dimineata. Clubul a ars din temelii dar, din fericire, nimeni nu si-a pierdut viata. Motivul focului ramane necunoscut, si, din cate se pare, nici nu va fi foarte curand elucidat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si