Close sidebar
Close sidebar

Ancheta Rise Project. Un milion de euro a disparut din averea lui Liviu Dragnea

Liviu Dragnea a incasat in urma cu cativa ani un milion de euro din vanzarea a sase proprietati amplasate la mare, la munte si in lunca Dunarii. Banii, insa, au disparut din declaratia de avere a liderului PSD.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

O ancheta Rise Project arata ca Liviu Dragnea i-a vandut lui Costel Comana terenuri in valoare de un milion de euro. Este vorba despre 6 proprietati amplasate la mare, la munte si in lunca Dunarii. Ce este ciudat este ca banii, ulterior, au disparut din declaratia de avere a liderului PSD.

Costel Comana a fost un afacerist care a pagubit statul cu sute de milioane de euro si apoi s-a sinucis intr-un avion, in drum spre Costa Rica. El si Liviu Dragnea au fost colegi de camin in facultate.

Liderul PSD a incasat ultima transa de bani de la Comana cu trei zile inainte ca CFR sa dubleze afacerile acestuia, printr-un contract parafat chiar de Liviu Dragnea.
 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Intrebat referitor la acest subiect, Dragnea a spus ca banii au disparut fiindca "am cumparat cocotieri".

Citeste mai mult despre acest subiect pe Rise Project

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI