Legătura dintre Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Florin Salam o găsiți în cea mai nouă melodie scoasă de Florin Salam. „Cred că m-am îndrăgostit” se intitulează piesa. Protagoniștii melodiei sunt Andra Volos și Nikolas Sax. Cei doi joacă rolul unor îndrăgostiți care se plimbă pe străzile Turciei.

Andra Volos de la „Puterea Dragostei” și Nikolas Sax, un posibil cuplu?!

Clipul video este filmat în Turcia, unde Andra Volos și Nikolas Sax au petrecut câteva zile bune.

Ajunsă acolo, Volos a dat fuga până în casa iubirii. Bruneta a călcat pragul casei „Puterea Dragostei” pentru a face cunoștiință cu noii concurenți. Ea s-a pozat cu ei, ba chiar a aruncat zvonul că s-ar înscrie din nou în cadrul show-ului televizat.

„Cred că m-am îndrăgostit, zâmbetul tău m-a cucerit, în sfârșit te-am găsit. Dumnezeu m-a auzit. Sigur m-am îndrăgostit, de trei zile n-am dormit, am povestit și am glumit. Asta da dragoste șic!” sunt doar câteva dintre versurile noii melodii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ploaie de drone ucrainene deasupra Rusiei. Câte au fost doborâte de forțele lui Putin- wowbiz.ro

andra volos si florin salam
Andra Volos în mașină.[Sursa foto: Instagram]

Deși s-a zvonit că Andra Volos și Nikolas Sax ar forma un cuplu, cei doi nu au confirmat acest lucru. În prezent, Andra Volos și Bogdan Mocanu de la Puterea Dragostei nu mai formează un cuplu. Bruneta este o persoană liberă, la fel și Nikolas Sax.

andra volos si florin salam
Andra Volos și Nikolas Sax.[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si