Motivul despărțirii celor doi ar fi, potrivit cântăreței, o „nepotrivire de caracter”.

Artista a devenit mamă pentru a doua oară

Andreea Antonescu are o fetiță cu cel de care a anunțat despărțirea, devenind astfel mamă pentru a doua oară. 

Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei. Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta acest subiect ”, a transmis Andreea Antonescu pe contul său de Instagram.

Citește și: O româncă din Italia a fost dată în judecată de către iubitul său după ce i-a împrumutat bani

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totodată, artista a șters de pe contul său de Instagram fotografiile cu fostul iubit.

Cum s-au cunoscut cei doi

Andreea Antonescu și fostul său iubit s-au cunoscut în perioada pandemiei, atunci când ea a fost invitată la emisiunea moderată de cel care acum îi era până acum partener.

Victor m-a contactat în perioada pandemiei pentru a participa, ca invitată, la emisia pe care el o modera. Nu m-am uitat o secundă să văd dacă are sau nu verighetă, pentru că eram departe de a mă gândi la o relație mai mult decât amicală! După cum era de așteptat, el a făcut primul pas… Eu sunt mai de modă veche din acest punct de vedere! ”,

a declarat Andreea Antonescu, potrivit  Unica.ro.

Citește și: Radu îl vede pe Marinel o amenințare în relația lui cu Cristina: „Ți-am zis ieri să încetezi cu ironiile și tu le continui!”

Andreea Antonescu a născut în decembrie 2022. Ea a plecat în America Express alături de Andreea Bălan, când încă nu știa despre sarcină. Andreea Antonescu a mărturisit, potrivit Xtra Night Show, că a stat cu inima strânsă până când și-a văzut fetița în ecografii. 

„Am avut emoții foarte mari până am văzut fetița. Am făcut toate analizele de pe fața pământului și în fiecare zi de la Dumnezeu îi mulțumesc pentru această minune de fetiță. Nu am arătat-o. E o superbitate. Nu e nici numele public, sunt două prenume și unul dintre ele o reprezintă 100%. Fetița este minunată ” a declarat artista.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si