Prezentatoarea de la Casa Iubirii a publicat cu ocazia zilei de 1 iunie, pe pagina sa de Instagram o imagine superbă alături de fiul ei, David, în care aceasta își îmbrățișează cu dor copilul, în timp ce amândoi țin în mână baloane colorate. Andreea Mantea și David radiază de fericire, iar fotogafia de colecție a fost făcută chiar în curtea casei în care locuiește vedeta de la Kanal D, cu un decor ca-n filme, ce include și o grădină de trandafiri.

Andreea Mantea, mesaj impresionant pentru fiul ei, de Ziua Copilului. Ce i-a transmis prezentatoarea de la Casa Iubirii lui David

Citeste si: Vara aduce mai mult joc al minţii, poveşti de iubire şi multă distracţie şi relaxare, la Kanal D!

Elementul care i-a impresionat pe urmăritorii prezentatoarei de la Casa Iubirii a fost mesajul ce a însoțit imaginea cu Andreea și micuțul David. În acest mesaj, bruneta își manifestă dragostea față de fiul ei David, care a împlinit de curând frumoasa vârstă de 6 ani.

,,La multi ani, copile drag! Sa iti pastrezi zambetul pur, sufletul curat si sa iti iei fericirea din lucrurile mici! Intotdeauna! La multi ani tuturor copiilor de pretutindeni!",  a scris Andreea Mantea în mesajul pentru fiul ei.

David, băiatul Andreei Mantea este extraordinar de inteligent

Andreea Mantea a vorbit despre faptul că ziua de naștere a fiului ei, care a avut loc pe 27 mai, i-a dat câteva bătăi de cap, pentru că David nu se putea hotărî ce cadou își dorește.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Prezentatoarea emisiunii Casa Iubirii a precizat că fiul ei i-a propus în ultima clipă să meargă la Disneyland, însă aceasta a pus piciorul-n prag și i-a explicat că nu-i va putea îndeplini dorința. 

Andreea Mantea, mesaj impresionant pentru fiul ei, de Ziua Copilului. Ce i-a transmis prezentatoarea de la Casa Iubirii lui David

Citeste si: Moment tensionat în "Casa Iubirii" după bătaia cu ouă. "Aș putea să vă dau afară din emisiune"

Chiar dacă pare un copil răsfățat, David este un băiat foarte inteligent și, de la o vârstă foarte fragedă, a decis că vrea să ia calea actoriei. Copilul interpretează un rol în serialul ,,Strada Speranței", de pe Kanal D, unde joacă alături de Monica Anghel sau Jojo. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

David a memorat zeci de replici fără niciun fel de dificultate și rezistat programului intens de pe platourile de filmare, după cum a mărturisit și el. 

Am avut o zi în care a trebuit să am 11 scene. Deci trebuia să intru de 11 ori și să spun niște lucruri. Trebuie să înveți rolul pe care îl ai și să îl înveți bine-bine. Mama m-a întrebat dacă vreau să fiu actor și am spus da. Mama a vrut și ea și s-a răzgândit, credea că o să fie greu", a povestit David, la emisiunea Teo Show!. 

Citeste si: VIDEO- Ultimele pregătiri înainte de Saga festival. Sunt așteptați aproape 150.000 de oameni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si