Andrei, noul intrat în emisiunea de la Kanal D, s-a cerut în casa feteleor și a stat de vorbă cu Bianca și Giuly.

Citește și: VIDEO- Triunghi amoros în "Casa Iubirii"? Aleyna, prinsă între Marius și Ștefan, după o ieșire în club. Gestul brunetei l-a scos din minți pe iubitul ei: ”Îți place ce nervi mi-ai adus?”

Andrei le-a întrebat pe fete dacă ceea ce face și crede Marius este bazat pe ceva real sau este ceva doar în imaginația sa.

Bianca: "Eu cred că este ceva ce Marius își dorește doar". Andrei o completează: "Adică își face filme, cum spune Ștefan"

Bianca: Nu trebuie să schimb părerea cuiva despre mine

Bianca îi explică mai exact ce a vrut să zică: oamenii sunt diferiți și fiecare interpretează cum vrea sau poate ceea ce spune altcineva.

"Cred că Marius și-a dorit să fie plăcut. Așa a interpretat el. Eu pot să transmit ceva corect și să ajungă la tine într-un alt mod. Nu mai e responsabilitatea mea ce ajunge la tine și cum interpretezi", spune Bianca.

Dialogul în trei dintre Andrei, Bianca și Giuly a continuat minute în șir, cei trei părând că sunt pe aceeași lungime de undă.

casa iubirii andrei bianca

Andrei, de vorbă cu Bianca și Giuly în "Casa Iubirii"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andrei, adeptul discuției deschise cu partenera sa. "De ce să lași loc de interpretări?!"

Andrei este de acord cu Bianca în privința experienței de viață care îi separă pe doi oameni și modul în care ei înțeleg aceleași cuvinte sau gesturi.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

"Da, cred că cel mai bine este să discuți anumite lucruri dacă este ceva ce lasă loc de interpretări", spune Andrei.

Noul concurent nu a intrat încă într-o relație de cunoaștere cu o fată din casă, însă Julia l-a chemat la camera roșie pentru a afla mai multe despre el și pentru a nu-l lăsa să se simtă neglijat.

Lui Andrei îi place de Julia și i-a dat un "Smash" de la bun început. "Îmi place personalitatea ta. Pare că ai un zvâc și îmi place de tine". 

Andrei, noul concurent din ,,Casa Iubirii", sezonul 3, a fost supus testului ,,Smash or Pass". 

Andrei, noul concurent din ,,Casa Iubirii", sezonul 3, a fost supus testului ,,Smash or Pass". 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Cum a ajuns Marius să fie "prieten apropiat" cu Aleyna

Toată lumea îl suspectează pe Marius că a purtat conversații în mediul online cu Aleyna și că sunt lucruri pe care Ștefan nu le știe.

Ștefania îl liniștește pe Ștefan: "Mi s-a întâmplat li mie să pun pe cineva la prieteni apropiați. Noi fetele avem unghii lungi și butoanele sunt foarte apropiate unele de altele".

Andrei, noul concurent din ,,Casa Iubirii", sezonul 3, a fost supus testului ,,Smash or Pass".

Cine este noul concurent din Casa Iubirii, Andrei

Andrei, noul concurent din "Casa Iubirii", are 31 de ani, este originar din Satu Mare, ca și Giuly, dar locuiește de aproape 4 ani în Londra.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Andrei este zodia Balanță, lucrează ca șofer, dar urmează și cursurile unei a doua facultăți în Regatul Unit.

El vrea să își găsească jumătatea în România, fiind convins că nu ar putea să prezinte părinților o englezoaică.

Topul preferințelor lui Andrei la intrarea în "Casa Iubirii" a fost: Giuly, Larisa și Virginia.

Tânărul venit din Londra îi spune "PASS" Biancăi, dar asta nu înseamnă că nu s-ar putea ca percepția lui inițială să nu se schimbe ulterior.

Lui Andrei îi surâde cel mai mult Giuly. "Este foarte frumoasă și îmi place cum gândește". Din păcate, a primit un PASS de la Giuly.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si