Multumesc celor care m-au votat sa raman, celor care si-au facut griji pentru mine si celor care s-au alaturat numarului mare de sustinatori pe retelele de socializare. Multumesc si inlocuitorului meu pe durata concursului, care v-a tinut informati de evolutia si de starea mea timp de doua luni, pentru materialele frumoase si pentru acest colaj plin de amintiri de neuitat.

Sunteti toti extraordinari si va iubesc! Ramaneti aproape, mai am multe de aratat. Poate baiatu", a scris Andrei pe pagina sa de Facebook. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Intrebat cine va fi cel care va castiga Exatlon Romania, Andrei nu a putut spune numele unui singur concurent, dar, spera el,  sa fie din echipa Faimosilor.
" Nu pot sa spun o singura persoana castigatoare, castigatorul va fi acela care reuseste sa se autodepaseasca de fiecare data si sa evolueze", a declarat Andrei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si