Angajații hotelului și-au dorit să rămână anonim și au menționat de ce ar trebui ca oaspeții să tragă apa la toaletă de îndată ce ajung în camera de hotel.

Ei au precizat că hotelurile din zonele mai călduroase ale lumii au tendința de a avea insecte, de cele mai multe ori în locuri total nepotrivite. Spre exemplu, păianjenii se pot „odihni” în vasul de toaletă și sub acesta.

Aceste „trucuri” îți pot salva vacanța

Pe lângă igienizarea vasului de toaletă, un alt sfat din partea angajaților hotelului, pentru turiști, este acela că oaspeții să încerce, pe cât posibil, să stea departe de ibricele de cafea. Această măsură ar veni după constatarea că, în timpul curățeniei în camerele de hotel, cei responsabili de acest lucru adesea „trec peste” curățarea ibricelor. De aceea este mai bine ca turiștii să își bea cafeaua în orice alt loc decât în cameră, potrivit New York Post.

Același lucru s-ar întâmpla și cu ceștile și paharele puse la dispoziția oaspeților. Angajații au menționat faptul că personalul pentru curățenie doar ar clăti paharele și le-ar șterge cu o cârpă veche, utilizată pentru curățarea altor suprafețe din cameră.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Angajatul unui hotel a dezvăluit motivul pentru care oaspeții trebuie să traga apa la toaletă înainte de a o folosi. Ce alte „trucuri” trebuie să știi pentru a avea o vacanță liniștită

Angajatul unui hotel a dezvăluit motivul pentru care oaspeții trebuie să traga apa la toaletă înainte de a o folosi. Ce alte „trucuri” trebuie să știi pentru a avea o vacanță liniștită

[Sursa foto: Freepik]

Citește și: VIDEO- Record de angajări toamna. În luna septembrie, platformele de recrutare au înregistrat peste un milion de aplicări

Care este cel mai rău lucru pe care îl poți păți ca turist într-un hotel?

Unul dintre angajați a dezvăluit un incident de-a dreptul înfiorător, petrecut în hotelul în care lucrează. Unul dintre oaspeții hotelului a urinat într-o sticlă din minibarul din cameră și apoi a pus capacul la loc.

Ulterior, alți turiști au ajuns să bea băutura contaminată.

Personalul încurajează oaspeții ca, înainte de a consuma băuturi sau gustări din minibar, să se asigure că sigiliul nu este rupt, deoarece nu știi niciodată ce ar putea face cei dinaintea ta.

O menajeră a vorbit despre faptul că întotdeauna ar trebui îndepărtată cuvertura de pe pat deoarece este „atât de murdară, de fiecare dată”. Ea a menționat că se spală doar o dată pe an. Desigur, acesta este cazul hotelului în care ea lucrează.

Femeia a adăugat că nu toate hotelurile sunt „dezgustătoare”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si