Barack Obama a reactionat dupa decizia britanicilor de a iesi din Uniunea Europeana! Conform unui comunicat remis de Casa Alba, SUA dau asigurari ca relatiile cu Marea Britanie si Uniunea Europeana vor ramane aceleasi.
”Poporul din Regatul Unit a ales si noi îi respectam decizia. Relatia speciala dintre SUA si Regatul Unit este de durata, iar parteneriatul Regatului Unit în NATO ramane într-o pozitie vitala pentru relatiile externe ale Statelor Unite si politica economica.
La fel si relatia cu Uniunea Europeana, care a adus multa stabilitate, a stimulat cresterea economica si a ajutat la împartasirea valorilor si idealurilor democratice pe continent si în afara lui. Regatul Unit si Uniunea Europeana vor ramane parteneri indispensabili ai Statelor Unite chiar daca au început negocierile pentru viitoarea lor relatie pentru a asigura stabilitate, securitate si prosperitate pentru Europa, Marea Britanie, Irlanda de Nord si restul lumii.”, e mesajul transmis de Casa Alba.

”Poporul din Regatul Unit a ales si noi îi respectam decizia. Relatia speciala dintre SUA si Regatul Unit este de durata, iar parteneriatul Regatului Unit în NATO ramane într-o pozitie vitala pentru relatiile externe ale Statelor Unite si politica economica. La fel si relatia cu Uniunea Europeana, care a adus multa stabilitate, a stimulat cresterea economica si a ajutat la împartasirea valorilor si idealurilor democratice pe continent si în afara lui.

Regatul Unit si Uniunea Europeana vor ramane parteneri indispensabili ai Statelor Unite chiar daca au început negocierile pentru viitoarea lor relatie pentru a asigura stabilitate, securitate si prosperitate pentru Europa, Marea Britanie, Irlanda de Nord si restul lumii.”, e mesajul transmis de Casa Alba.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si