Close sidebar
Close sidebar

Anunțul momentului în tenis! Serena Williams ar putea reveni pe teren

Serena Williams, sportiva americană care în urmă cu o lună a jucat ultimul meci din carieră, la US Open, ia în calcul o posibilă revenire în competiţii, notează The San Francisco Standard.

Alexandra Costea,

Anunțul momentului în tenis! Serena Williams ar putea reveni pe teren


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

„Nu sunt retrasă. Șansele (să revin) sunt foarte mari. Puteți veni la mine acasă și să vedeţi că am un teren.

Am înființat această companie (n.r. Serena Ventures) cu ceva timp în urmă, așa că am trecut direct la treabă.

Citeste si: Simona Halep a anunțat că va lua o pauză de la tenis pentru restul anului 2022: „În acest moment nu mă gândesc la nimic altceva în afară de recuperare”

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Nici măcar nu m-am gândit cu adevărat la retragere. Dar am intrat pe teren zilele trecute și mi-am dat seama pentru prima dată în viață că nu mai joc pentru o competiție și asta s-a simțit foarte ciudat.

A fost ca și cum ar fi fost prima zi din restul vieții mele și, până acum, mă bucur de ea. Dar încă încerc să găsesc acel echilibru”, a declarat fost jucătoare de tenis Serena Willians.

Sportiva a jucat la începutul lunii septembrie ultimul meci din carieră, la US Open. Aceasta a fost învinsă în turul trei de Ajla Tomljanovic.

Serena Williams este o legendă a tenisului

Serena Williams, tenismenă în vârstă de 41 de ani, se poate mândri cu un număr record de 23 de trofee de grand slam, notează jurnaliștii de la  news.ro. În ceea ce priveşte titlurile din circuitul WTA, lider în clasamentul all-time este Martina Navratilova, cu 167, urmată de Chris Evert – 157, Steffi Graf – 107, Margaret Court – 92 şi pe locul

cinci se clasează Serena Wiliams, cu 73. A fost în opt perioade liderul WTA, în intervalul 2002-2017, în total 319 săptămâni.

Citeste si: "Regele nu mai e". Val de emoție după ce Federer și-a anunțat retragerea din tenis

Fosta sportivă şi-a încheiat cariera în tenis cu un bilanţ de 858 de meciuri câştigate şi 156 pierdute. Williams a câştigat peste 94 de milioane de dolari în premii la turneele de tenis, mai mulţi bani decât orice altă sportivă din circuit.

În plus, Serena Williams a câştigat patru medalii de aur la Jocurile Olimpice.

Citeste si: Victorie pentru Irina Begu. Tenismena a câștigat Ţiriac Foundation Trophy

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI