În față unei asemenea drame, nu a mai fost loc de rivalitate pe teren și un moment emoționant a marcat meciul Liverpool- Manchester United.

Un întreg stadion a ținut 1 minut de omagiu pentru drama prin care trece Cristiano Ronaldo

În minutul 7, numărul de pe tricoul lui Ronaldo, rivalii fotbalistului au dat dovadă de solidaritate și au ținut 1 minut de omagiu pentru drama care l-a lovit pe celebrul jucător al lui United și pe întreaga sa familie.

Toți fanii prezenți pe Anfield s-au ridicat în picioare, au aplaudat și au cântat celebrul imn „You will never walk alone".

Citeste si: VIDEO- Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo. Unul dintre gemeni a murit la naștere

Cristiano Ronaldo le-a transmis mulțumiri fanilor

Gestul acestora nu a rămas fără ecou, familia lui Cristiano Ronaldo mulțumindu-le fanilor prin intermediul surorii atacantului portughez.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Mulțumim, Liverpool! Nu vom uita niciodată ce ați făcut pentru noi azi”, a fost mesajul transmis de Elma, sora lui Cristiano Ronaldo.

Citeste si: Tragedie- fiul lui Ronaldo a murit

Cu doar o zi inainte de meciul în care ar fi trebuit să joace, Ronaldo făcea anunțul care a cutremurat lumea fotbalului:

"Cu profundă tristețe trebuie să anunțăm că baiatul nostru a decedat.

Este cea mai mare durere pentru un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu o anumită speranță și fericire. Vrem să mulțumim tuturor doctorilor și asistentelor pentru toată îngrijirea pe care ne-au acordat-o.”

Citeste si: Un copil român de 4 ani a murit în mod misterios într-un spital din Anglia. Medicii au declarat că acest caz nu a fost o urgență

În urma pierderii neasteptate, Ronaldo si Georgina au cerut să li se asigure liniștea necesară pentru a putea trece peste moartea băiețelului lor.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si