Close sidebar
Close sidebar

Aparitie naucitoare dis-de-dimineata in inima Bucurestiului. Un magar alerga liber pe bulevardul Kiseleff

A fost o dimineata grea pentru politia locala din sectorul 1. Timp de cateva zeci de minute au alergat sa traga pe dreapta un participant la trafic...cu urechi mari - o magarita.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Magarusul a fost gasit de cei de la Politia Animalelor din Sectorul 1. El a fost prins si legat de acest copac, iar acum se asteapta ca cineva sa vina sa-l ridice.

Desi speriata, magarita este incredibil de blanda. N-a scos niciun sunet pana la sosirea autoritatilor. Putinii trecatori aflati in zona s-au amuzat insa teribil de prezenta unui magarus in inima Bucurestiului.

"Nu stiu ce sa zic. Nu stiu ce chiar nu ma pot exprima. Capitala europeana. V-am spus. Doar in Romania se poate vedea asa ceva", spune un barbat..  

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

Pana la urma  vorba din batrani- incapatanat ca un magar- s-a adeverit din nou. Mutarea urecheatului in remorca adusa sa-l transporte la adapost a fost o adevarata aventura.

Cu niciun chip nu a vrut biata magarita sa urce in masina, asa ca...politistii  au tras si-au impins din rasputeri.

Nici magarita nu s-a lasat,  nici politistii n-au dat inapoi. Cu putina ambitie si mult efort au reusit pana la urma sa-i infranga incapatanarea.

Dupa ce au transportat-o la un adapost, politistii au deschis o ancheta sa desluseasca misterul.

Se va demara o procedura referitoare la identificarea proprietarului magarului si aplicarea masurilor legale fata de acesta. 40.23

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI