Vestea decesului rapperului NOSFE este una greu de procesat și suportat, încă, pentru mii de români, fie că sunt parte a familiei sale, prieteni apropiați, ori pur și simplu admiratori devotați. 

Citeste si: VIDEO| Tragedie în lumea muzicii! NOSFE de la Șatra Benz a decedat. Artistul avea 37 de ani

Apel pentru familia lui NOSFE: „Pentru cei ce vor să ajute”

Pentru a ajuta familia regretatului rapper să traverseze mai ușor această perioadă sfâșietoare, colegii săi din Șatra Benz au făcut un apel emoționant, către toți oamenii care vor să ajute.

„Pentru toți cei care vor să ajute, aveți mai jos IBAN-ul soției lui NOSFE (RO44INGB0000999902581871 Crețan Mădălina), sau contul de revolut. Orice ajutor este bine venit, mulțumim”, au scris colegii săi din Șatra Benz, într-un story pe Instagram.

Citeste si: De ce a murit artistul NOSFE. Cu doar câteva ore în urmă susținuse un concert

Unde își pot lua rămas-bun admiratorii lui NOSFE

Membrii trupei Șatra Benz au postat un mesaj pe Instagram, referitor la locația de unde oricine dorește își poate lua la revedere azi și mâine.

„Pentru cine vrea să își ia rămas-bun de la @nosfezilla.

Astăzi de la ora 14:30 Biserica Izvorul Tămăduirii, Dumbrăveni, Str. Dealul Bisericii, nr. 54 A. Mâine slujba tot acolo de la orele 13:00”, au mai adăugat membrii trupei.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citeste si: Soția lui Nosfe este devastată de durere. Mădălina Crețan își plânge soțul: „Te-au iubit atât de mulți oameni...”

Speak, mesaj important

Pe Instagram, artistul Speak a deschis un subiect sensibil, care i-ar putea face pe admiratorii lui NOSFE să înțeleagă mai multe despre industria muzicală. El a vorbit despre ce se întâmplă cu artiștii care au semnat cu case de producție din România.

Speak a mărturisit că artiștii din România  sunt ținuți sub papucul caselor de discuri care îi controlează cum doresc. 

„Casa de discuri, te semnează ca autor/artist/producător pe o anumită perioadă de timp. Primești un avans de câteva mii de euro pentru toți acești ani și când zic câteva mii, maxim 5.000 de euro. Pe orice piesă scrii pentru această casă de discuri, tu nu primești drepturi de autor până când ei, teoretic își recuperează investiția. Tu ca și autor, nu ai acces la sumele generate din drepturi, așa că băieții te țin cu acel avans mult și bine, până când îți expiră contractul, bani în plus nu vezi. Ca să te lege în continuare și să resemnezi contract cu ei, fac o recalculare și îți mai dau pe la nas 2.000- 3.000 de euro, tot sub formă de avans, povestea repetându-se”, a semnalat Speak.

Citeste si: Șoc în muzică- Rapperul Nosfe a murit

Apel pentru familia lui NOSFE: „Pentru cei ce vor să ajute” / Unde își pot lua rămas-bun admiratorii săi

Apel pentru familia lui NOSFE: „Pentru cei ce vor să ajute” / Unde își pot lua rămas-bun admiratorii săi

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Apel pentru familia lui NOSFE: „Pentru cei ce vor să ajute” / Unde își pot lua rămas-bun admiratorii săi

Apel pentru familia lui NOSFE: „Pentru cei ce vor să ajute” / Unde își pot lua rămas-bun admiratorii săi

[Sursa foto: Instagram]

„Din ce știu eu, Nosfe era într-o situație de genul. Nu mă înșel poate nu cunosc contractul în detaliu, dar în mare parte cam așa funcționează lucrurile”.

Citeste si: „A prezis că o să moară”. Mesajul și imaginile postate de Nosfe în urmă cu trei luni îți dau fiori. Parcă a știut ce urma să i se întâmple


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si