Close sidebar
Close sidebar

Asistenții sociali din Timișoara, atacați cu pietre și amenințați cu moartea

Caz incredibil la Timișoara. Angajații unei societăți care oferă spijin refugiaților din Ucraina au fost atacați cu pietre și amenințați.

Diana Puiu,

Asistenții sociali din Timișoara, atacați cu pietre și amenințați cu moartea

[Sursa foto: stiricampina.ro]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Scandalul a început de la casa închiriată care a devenit centru comunitar, dar care era urmărită de mai mulți indivizi în acest timp.

Asistenții sociali au rămas înmărmuriți după gesturile familiei care își dorea casa, chiar dacă proprietara imobilului le-a refuzat vânzarea.

Citeste si: O studentă din Nigeria a fost omorâtă în bătaie și incendiată de colegi. Motivul halucinant pentru care a fost ucisă

”Tot județul București știe de ea ce a făcut, mi-a mâncat casa, ai distrus târgul cu ea”, spune agresoarea.
Reprezentanții asociației au încercat să oprească scandalul, însă familia nu a încetat.

Citeste si: Familie atacată în propria casă, de mai mulți indivizi

Citeste si: „Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere- kanald.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: UPDATE. Incendiu uriaș în Maramureș: Flăcările scăpate de sub control au ajuns la case și un rezervor de motorină, grad maxim de alertă- antena3.ro

”O să vedeți, dacă o sa fii în viață, urmăresc unde ești și nu știu ce se întâmplă cu tine, dar te rog să spui sus acolo

Du-te dacă vrei și închiriază casa la ăia că te așteaptă.

Niciodată nu o să stai tu cu ăla, îi taie capul cu toporul numai să veniți”, a amenințat într-un apel telefonic femeia.

”Nu mă interesează, mă duc, mă duc, dă-te la o parte. Băi, jur că dacă îți dau o piatră în cap...”, striga nervos unul dintre agresori.

O familie a fost atacată în propria casă 

O familie din localitatea Idrici, Vaslui, a fost atacată în propria casă de un grup de bărbați care terorizează întreaga localitate.

O familie din Vaslui a fost bătută de un grup de bărbați. Incidentul ar fi pornit de la o datorie de câteva sute de lei. Scandalul a fost provocat de un grup numeros de tineri, care au consumat alcool înainte.

Citeste si:  Bătaie sângeroasă la Bârlad. Victima are o fractură deschisă

Aceștia au început să îl bată pe un tânăr de 26 de ani, apoi au scos un cuțit, iar victima s-a ales cu o tăietură pe față.


După incident,  persoanele violente  au mers la un magazin din sat, unde s-au întâlnit cu fratele victimei pe care l-a luat la bătaie cu sticle goale.

Citeste si: Scandal cu bâte şi topoare între două clanuri din Prahova. Unul dintre participanți a fost înjunghiat

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI