Close sidebar
Close sidebar

Asta ar putea fi socul anului in sportul mondial. Surorile Williams si gimnasta Simon Biles ar fi printre sportivii depistati pozitiv la Jocurile Olimpice

Jurnalistii italieni de la Gazzetta dello Sport au scris astazi un material despre mai multi sportivi ce ar fi fost depistati pozitiv la Jocurile Olimpice de la Rio.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Daca se adeveresc spusele jurnalistilor italieni, acest lucru ar putea sa fie considerat cel mai mare soc al anului in lumea sportului pentru ca pe aceasta lista sunt nume mari precum al surorilor Williams sau chiar a gimnastei Simon Biles.

Potrivit sursei citate, informatiile ar fi aparut dupa ce niste hackeri despre care se crede ca sunt rusi au spart serverele Agentiei Mondiale Antidoping (WADA) si au studiat documentele acestora.

Potrivit sursei citate, cele mai multe cazuri de justificari medicale ale unor substante interzise relevate la testele antidoping se inregistreaza la Federatia Internatională de Gimnastica. Acest for ar fi intarit afirmatiile sportivilor prin documente care sustin ca au luat unele substante in scop terapeutic.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Gemenii dați dispăruți în Târgu Jiu au fost găsiți în Arad. Își închiriaseră o garsonieră și urmăreau știri despre ei- antena3.ro

Depre Biles se spune ca ar fi luat amfetamine, in timp ce la Serena Williams ar fi vorba de oxicodona, hidromorfona, prednison si alte substante.

Italienii noteaza ca ar exista zeci de cazuri de sportivi care ar avea certificate medicale pentru a justifica folosirea substantelor interzise.

WADA nu a comentat aceste informatii, dar a spus ca atacul cibernetic a fost real si ca el s-a produs in data de 13 august 2016.
Gimnasta Simona Biles a cucerit patru medalii de aur la Rio, in timp ce Williams a pierdut in turul al treilea de la Olimpiada.

 

Citește-ne pe

TAGURI
Sport
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI