Update: Selectionerul Anghel Iordanescu a efectuat cinci modificari în echipa de start a României pentru meciul cu Albania, programat la Lyon de la ora 22.00, Matel, Hoban, Adi Popa, Stanciu si Alibec fiind titulari. Măţel, fundaş dreapta de obicei, va evolua pe partea stângă a apărării, în locul lui Raţ şi al lui Filip. Hoban este în locul lui Pintilii, Alibec în locul lui Keşeru, Stancu în locul lui Chipciu şi Adi Popa în locul lui Torje.

Romania: Tatarusanu- Sapunaru, Chiriches, Grigore, Matel- Hoban, Prepelita- Adi Popa, Stanciu, Stancu- Alibec. Acesta va fi meciul cu numarul 100 pentru selectionerul Anghel Iordanescu pe banca României.

Albania: Berisha- Hysaj, Arlind Ajeti, Mavraj, Agolli- Lila, Abrashi, Basha, Memushaj, Lenjani- Sadiku. Selecţioner:Gianni De Biasi

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Meciul va fi arbitrat de cehul Pavel Kralovec, ajutat de asistentii Roman Slysko (Slovacia) si Tomas Mokrusch (Cehia) si de arbitrii aditionali Petr Ardeleanu si Michal Patak, ambii din Cehia, informeaza news.ro. Arbitru de rezerva va fi grecul Tasos Sidiropoulos.

Tricolorii pregatiti de Anghel Iordanescu a nevoie de o victorie in fata Albaniei pentru a mai spera la ceva. Meciul este unul capital si, din pacate, nu garanteaza prezenta mai departe a Romaniei pentru ca depindem si de rezultatul Elvetiei cu Franta.

Desi avem nevoie sa atacam, Iordanescu nu isi tradeaza principiile si va alina din nou o formula cu doi inchizatori si un singur varf de atac.

Echipa probabila pentru meciul de diseara este urmatoarea: Tatarusanu- Sapunaru, Chiriches, Grigore, Rat- Hoban, Prepelita- Adi Popa, Stanciu- Stancu- Alibec.

Statisticile tin cu Romania pentru ca albanezii nu ne-au mai invins de 68 de ani si speram ca si dupa meciul din seara asta sa le mentinem statistica la fel de "neagra".



Partida va avea loc in aceasta seara de la ora 22:00 si se va juca pe stadionul din Lyon. Tot in grupa Romaniei, de la aceeasi ora, se joaca la Lille Metropole partida dintre Franta si Elvetia.

Situatia in grupa inaintea partidelor din aceasta seara este urmatoarea.

1. Franta- 6 puncte (deja calificata in faza urmatoare)
2. Elvetia- 4 puncte
3. Romania- 1 punct
4. Albania- 0 puncte

Primele doua echipe din grupa merg automat mai departe, dar si cele mai bine clasate 4 echipe de pe pozitia a treia din cele sase grupe.


Abonează-te pe


TAGURI
Sport
Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si