Localnicii din Eibenthal, un sat cehesc din judetul Mehedinti, se jura ca la ei in localitate nu exista hoti. Mai mult, acestia atarna in fiecare seara plase cu bani la porti, pe care ii iau doar cei care ii aprovizioneaza cu paine, lasand in loc franzele proaspete.

Din cauza drumului greu, masina de paine vine doar de trei ori pe saptamana. Satenii lasa banii in sacose si seara, dupa ce se intorc de la camp, gasesc painea.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

La Eibenthal nu exista post de politie si nici nu ar fi nevoie fiindca  nu se fura nimic. De altfel, in localitatile din Clisura Dunarii infractionalitatea este scazuta, localnicii care traiesc in acest colt al Mehedintiului fiind oameni deosebit de linistiti.

"Suntem oameni linistiti, suntem siguri unul pe altul ca nimeni nu fura si plasele le lasam aici fara nicio grija. Gasim si restul de la bani in plasa si suntem foarte multumiti. Daca suntem la camp rugam pe vreun vecin sa ia plasa ca sa nu se intareasca painea, dar acum ca e iarna venim mai repede", spune o localnica.

Citeste mai mult AICI!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si