Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Tablou de familie”, difuzat la Kanal D, o regăsim pe Azra aflată în fața unor noi situații dramatice cauzate, în special, de relația cu Sergen, de care urmează a divorța.

Familia frumoasei avocate primește cu mare tristețe vestea că aceasta divorțează, iar copiii cuplului suferă teribil din cauza acestei decizii.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andrei Versace a sunat la Ambulanță, înainte să fie găsit mort în casă: "A avut niște..."- wowbiz.ro

Jale continuă să îi facă viața un calvar avocatei Azra, și chiar va folosi informația că aceasta este însărcinată, în favoarea sa, pentru a-l păstra alături de ea pe Sergen.

În plan profesional, Azra luptă neîncetat pentru a găsi modalitatea optimă prin care să o poată ajuta pe Melisa să scape de calvarul pe care îl trăiește în căsnicia cu soțul său, Koray, însă bărbatul va găsi, în mod neașteptat, noi oportunități care să îi “asigure” continuarea căsniciei alături de frumoasa artistă.

Ce se va întâmpla atunci când Sergen află că Azra este însărcinată și, ce lovitură va primi frumoasa avocată chiar în ziua procesului de divorț, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, într-un nou episod captivant din serialul “Tablou de familie”, difuzat numai la Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si