Mai multe utilaje se invart in jurul unei masini parcate taman in mijlocul unui santier. Muncitorii dau tarcoale cu grija autoturismului ramas parca pe un piedestal de teama sa nu cumva sa o zgarie. Mirati, trecatorii fac haz de necaz.

Proprietarul a fost instiintat  ca in zona se efectueaza lucrari. Fie nu a observat somatia, fie a ingnorat-o.

Cert este ca masina a ramas blocata in mijlocul santierului pe o insula de pamant.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Logic ar fi fost ca muncitorii sa din loc autoturismul, insa... 

"Noi nu avem nici o autoritate sa o mutam. Trebuie sa vina astia de la ridicari sa o ridice si dupa proprietarul sa si-o recupereze de unde trebuie, sa plateasca, daca vumva sta si se uita pe geam si ne vede"

Cei care locuiesc in zona spun ca masina este parcata in zona de aproximativ doua saptamani, dar nu il cunosc pe proprietar.

Politistii locali au intrat pe firul problemei si au stabilit ca masina nu este abandonata. L-au contactat pe proprietarul care locuieste intr-un sat din judetul Timis, iar omul a promis ca va veni sa ridice autoturismul. Intrebarea este cum?! Nu de alta, dar pe roti este riscant, daca nu imposibil.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si