Astrologie octombrie 2022. Luna octombrie 2022 ne aduce aspecte astrale importante. Astfel, la data de 25 octombrie are loc o eclipsă de Soare în Scorpion, la 28 octombrie Jupiter, aflat în retrogradare, se întoarce în Pești, iar la 30 octombrie Marte începe să retrogradeze. Veștile bune nu lipsesc, cel puțin în ceea ce privește retrogradările.

Cele mai importante aspecte astrologice ale lunii octombrie 2022

Mercur va ieși din retrogradare își va relua mersul direct la 2 octombrie în Fecioară, zodie de domiciliu. În prima săptămână, Mercur va fi în opoziție cu Neptun, însă tot o să beneficiem de mai multă claritate și de o capacitate mai mare de a găsi soluții rapide la eventualele probleme. Mai mult, Neptun ne oferă imaginație, creativitate și înțelegere, astfel încât reușim să fim mai puțin critici sau duri cu cei din jur.

Mercur formează și un trigon cu Pluton, situat în Capricorn, ceea ce ne ajută să analizăm în profunzime situațiile cu care ne confruntăm și să identificăm ușor detaliile relevante.

Citeste si: Venus în Balanță, începând cu 29 septembrie 2022. Cum vor influențate zodiile de acest aspect astrologic al planetei iubirii

Astrologie octombrie 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Astrologie octombrie 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

[Sursa foto: PixaBay]

În octombrie 2022, Mercur își încetează retrogradarea și Pluton, la 9 octombrie, și Saturn, la 23 octombrie.

Prin urmare, dispare treptat senzația că nimic nu se clintește, că nimic nu poate fi schimbat.

Mai mult, în perioada 8-16 octombrie se remarcă un aspect tensionat între Marte, situat în Gemeni, și Neptun, situat în Pești. În acest interval s-ar putea să avem tendința de a acționa dezordonat și în grabă, chiar dacă avem idei bune, constructive.

Până la 11 octombrie 2022, când Mercur intră în Balanță, va avea loc un careu în T în zodii Mutabile: în vârful acestei configurații se află Marte, situat în Gemeni, care formează careuri cu Mercur și

cu Neptun, planete aflate în opoziție pe axa Fecioară-Pești.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Începând cu 11 octombrie 2022, Mercur intră din nou în Balanță, zodie din care a ieșit la 23 septembrie, în timpul retrogradării, și pe care acum o va tranzita până la 29 octombrie. Soarele și Venus tranzitează și ele Balanța până la 23 octombrie, când pășesc împreună în Scorpion. Odată cu acest tranzit se recomandă să se folosească energia Balanței pentru a crea mai multă armonie în jur și pentru a-și regăsi echilibrul în contextul numeroaselor schimbări.

Mai apoi, Soarele, Venus și Mercur formează careuri cu Pluton din Capricorn. Așadar este posibil să apară lupte pentru putere și tendința de a forța lucrurile. Dintre cei care de obicei nu au curajul să spună ce au de spus sau să își apere drepturile, unii vor avea mai mult curaj datorită acestor careuri.

Citeste si: Astrologie octombrie 2022. Când e luna plină și luna nouă

Astrologie octombrie 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Astrologie octombrie 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

[Sursa foto: PixaBay]


De asemenea, în relațiile cu ceilalți se activează teme legate de putere și de control. Nu este exclus să răbufnească anumite tensiuni acumulate în timp și să se ajungă la concluzii neașteptate. Ne putem aștepta la momente intense în plan emoțional.

Energiile puternice ale acestei conjuncturi astrale pot fi folosite pozitiv pentru a căuta cauza reală a insatisfacțiilor și a problemelor relaționale. Energia Balanței tinde să dezamorseze tensiunile acumulate.

23 octombrie 2022- Soarele și Venus își încep tranzitul prin Scorpion

Pe 23 octombrie 2022 Soarele și Venus își încep tranzitul prin Scorpion, accentuând influența zodiilor Fixe, pentru că în Taur se află Uranus și Nodul Nord, iar în Vărsător se află Saturn. Acest context astral vine cu o tendință către rigiditate, indiferență, inflexibilitate; iar pe de altă parte, sporește capacitatea de a rămâne în picioare în fața vitregiilor și de a persevera.

Soarele și Venus, în tranzit prin Scorpion, ne ajută să aflăm adevărul despre anumite situații și relații din viața noastră, dar și despre noi înșine. 

Citeste si: Mercur retrograd în Fecioară. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 23 septembrie- 2 octombrie 2022

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Astrologie octombrie 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

Astrologie octombrie 2022. Cele mai importante aspecte ale lunii

[Sursa foto: PixaBay]


La 25 octombrie 2022 are loc o eclipsă de Soare în Scorpion. Așadar, ne putem aștepta la evenimente intense care vor veni brusc și este posibil să se nască povești de dragoste pasională în timp ce anumite relații se pot destrăma.

La data de 28 octombrie 2022 Jupiter retrograd se întoarce în Pești, unde își va înceta retrogradarea la 24 noiembrie și își va continua tranzitul până la 28 decembrie. Întoarcerea lui Jupiter în Pești ne oferă ocazia să ne reconectăm la resursele interioare de bunătate, toleranță și iertare, care există în fiecare dintre noi dar pe care le ignorăm adesea. 

Un alt eveniment astral important al lunii octombrie 2022 este retrogradarea lui Marte, care începe la 30 octombrie 2022 și se va încheia în ianuarie 2023. În perioada în care Marte retrogradează în Gemeni, este foarte posibil să ne confruntăm cu dificultăți de comunicare, ceea ce poate conduce la inițiative și acțiuni imprecise ori incoerente.

De asemenea, pot apărea frământări interioare și gânduri agresive care ne macină și care pot provoca izbucniri verbale violente. Pentru a folosi constructiv energia retrogradării lui Marte, este necesar să ne ocupăm de coerența între gând și faptă, între intenție și acțiune.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si