Astrologie octombrie 2023. Iată ce aspecte astrologice importante vom avea în luna octombrie 2023!

Astrologie octombrie 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

Astrologie octombrie 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

[Sursa foto: PixaBay]

Cele mai importante aspecte astrologice ale lunii octombrie 2023

1. Eclipsa de Soare

Un aspect astrologic important din luna octombrie este Eclipsa de Soare. Aceasta va avea loc pe data de 14 octombrie 2023. Va avea loc alături de Mercur și de Nodul Sud din Balanță, dar și în careu cu Pluton.

Conjunctura astrală ne arată faptul că sunt șanse să aibă loc un moment în care o situație din viața noastră se va schimba într-un mod brusc, într-o manieră care ne va aduce multe tensiuni, dar care ne vor ajuta să progresăm. Este posibil ca o situație pe care o considerăm stabilă, se va schimba brusc. Poate fi vorba despre o relație. Este perioada ideală pentru a căuta echilibru și de a face uz de diplomație, să acționăm în mod corect și să căutăm să facem compromisuri sănătoase, evitând acțiunile în forță.

Eclipsa de pe data de 14 octombrie face parte dintr-o familie de eclipse care marchează schimbări importante. Este posibil să avem senzația că totul se întâmplă prea repede și că situația poate scăpa de sub control. Ce trebuie să știm că suntem capabili să traverăm orice perioadă cu obstacole.

Mulți dintre noi trebuie să ne ocupăm de tipare relaționale vechi, depășite, dar încredere lipsește, pentru a acționa.

Sub influența eclipsei de pe data de 14 octombrie, se poate să aibă loc un moment culminant, care răstoarnă lucrurile ca o tornadă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

O astfel de situație creează condițiile potrivite pentru un început noi, mai sănătis și echilibrat.

2. Eclipsă de Lună

Pe data de 28 octombrie 2023 vom avea Eclipsă de Lună, în zodia Taurului, celălalt domiciliu al planetei Venus, iar Soarele se află în Scorpion. În zodia Taur se află Jupiter și Uranus, retrograde, iar în Scorpion se află Marte și Mercur. În acest context astral este bine să avem o atitudine revizuită față de bani și bunuri materiale, dar și să avem grijă la gestionarea resurselor financiare.

Astrologie octombrie 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

Astrologie octombrie 2023. Cele mai importante aspecte ale lunii

[Sursa foto: PixaBay]

Totodată, este bine să evităm relațiile co-dependență materială și emoțională. Pentru unii oameni este posibil ca această eclipsă să evidențieze un lucru: un tipar relațional de dependență, manipulare, abuz.

Citește și: Horoscop dragoste 2024: Bat clopote de nuntă pentru aceste zodii


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si