Autoritățile locale au anunțat că printre victime se află și bărbatul înarmat.

Citește și: Atac cu tiruri pline cu rachete, în Turcia. Bilanțul victimelor

Atac armat masiv în SUA

"Poliţia din Chesapeake confirmă un incident cauzat de un atacator înarmat, cu decese la Walmart pe Sam's Circle. Atacatorul a decedat", a declarat primăria oraşului Chesapeake pe Twitter.

Citește și: Un bărbat și-a tăiat fosta iubită în mai multe bucăți

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Un purtător de cuvânt al poliţiei a declarat că zece persoane ar fi decedat în urma atacului. 40 de ambulanțe s-au deplasat la fața locului, iar polițiștii au desfășurat o acțiune amplă.

Atac armat într-un spital din SUA

Patru persoane au fost ucise și mai multe au fost rănite într-un atac armat la un spital din Tulsa, Oklahoma, anunță poliția americană.

Citește și: Bacău: O femeie de 62 de ani a fost înșelată cu peste 80.000 de lei prin metoda „Generalul american”. Victima credea că îi trimite banii unui bărbat cu care urma să aibă o relație

„În acest moment avem patru civili care au murit și un trăgător care a murit", a declarat șeful adjunct al poliției, Eric Dalgleish. Bărbatul era înarmat cu un pistol și o pușcă, dar în urma rănilor provocate prin împușcare, acesta a decedat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si