În timpul nopții trecute, forțele Ankarei și luptătorii kurzi s-au duelat, rezultând un număr de 11 morți, a anunțat un ONG, potrivit Le Figaro. 

Atacul a fost de tip aerian

Unsprezece combatanți au fost uciși într-un atac aerian turc care a vizat o poziție a regimului sirian în apropiere de frontiera turcă ”, a anunțat Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului (OSDH), fără a preciza din ce tabără făceau parte combatanții.

Citeste si: Noi atacuri devastatoare ale Ucrainei în Crimeea

Zona în care a avut loc atacul este deținută de forțele kurde.

Atacurile teroriste ar putea crește, avertizează SUA

Uciderea liderului al-Qaeda ar putea fi urmată de consecințe grave, avertizează Statele Unite. Egipteanul Ayman al-Zawahiri a fost ucis ieri, în urma unui atac cu dronă, la comanda Statelor Unite.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În urma asasinării liderului, Joe Biden avertizează că riscul atacurilor teroriste pe teritoriul american este extrem de ridicat. 

Liderul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri, a fost ucis

Zawahiri, unul dintre cei mai căutați teroriști din lume, a fost ucis într-un atac aerian cu dronă, la Kabul, Afganistan. Preşedintele american Joe Biden a anunţat, în direct, moartea liderului Al-Qaida, informează AFP.

Citeste si: Centrul de comandă al grupării de mercenari Wagner, distrus cu rachete HIMARS de armata Ucrainei

Sâmbătă, la ordinele mele, Statele Unite au coordonat un atac aerian la Kabul, în Afganistan, care l-a ucis pe emirul Al-Qaida, Ayman al-Zawahiri. S-a făcut dreptate şi acest terorist nu mai este", a adăugat Joe Biden”, a transmis el live de la Casa Albă. 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si