Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, cei sase tineri, cu varste cuprinse între 17 si 21 de ani, au actionat în urma unei întelegeri, dupa ce unul dintre ei ar fi fost batut într-o discoteca din localitatea Pribesti. Astfel, unul dintre tineri a cumparat doi litri de benzina de la o statie de carburant din comuna, apoi s-a dus, împreuna cu prietenii sai, la locuinta barbatului cu care avusese conflictul.

”Cand au ajuns în dreptul unui imobil despre care banuiau ca apartine tanarului pe care intentionau sa se razbune, patru dintre tineri au intrat fara drept în curtea locuintei si au aruncat catre usa si acoperisul imobilului sticle cu benzina si material textil caruia i-au dat foc. În tot acest timp, ceilalti doi tineri au ramas în autovehicul”, a declarat, vineri, responsabilul mass-media al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David, potrivit news.ro.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Politistii vasluieni i-au retinut pe cei sase tineri, urmand ca acestia sa fie prezentati Parchetului Judecatoriei Vaslui cu propunerea de arestare preventiva.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si