Primarul Capitalei a precizat ca marti, din cauza viscolului, elevii pot veni la scoala pana la orele 9.00-9.30, fara a risca sa primeasca absente din partea profesorilor.

Decizia primarului Capitalei vine dupa ce, saptamana trecuta, circulatia mai multor mijloace de transport in comun a fost blocata din cauza masinilor parcate neregulamentar.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Cel mai recent caz a avut loc in aceasta dimineata. Circulatia troleibuzului 70 a fost blocata circa doua ore de o masina parcata neregulamentar, a anuntat edilul Capitalei.Firea a explicat ca, in lipsa normelor interne adoptate de fiecare primarie de sector, ridicarea masinilor care blocheaza traficul se va realiza oricum.

Primarul Capitalei a mai anuntat ca, din cauza viscolului, elevii pot veni la cursuri pana la ora 9.00 si chiar 9.30, iar cadrele didactice nu vor pune absente pentru intarzierile din prima parte a zilei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si