In jur de 13 ani au trecut de cand comunitatea din satul doljean Marotinu de Sus a fost zguduita de un puternic scandal, dupa ce mormantul localnicului Petre Toma a fost profanat şi i s-a batut un taruş in inima pentru a nu deveni strigoi. Localnicii nu au uitat povestea, şi nici ceea ce s-a intamplat dupa. Cu toate ca scandalul “vanatorii de strigoi” a ajuns pana in SUA, localnicii nu au incetat sa creada in fortele oculte şi mai apeleaza la ele cand sunt in impas.

In anul 2004, mormantul doljeanului Petre Toma a fost deschis de mai multi localnici, dupa ce unul dintre ei, Gheorghe Marinescu, a apelat la cativa sateni pentru a-l ajuta sa ii smulga defunctului inima din piept. Barbatul, unul dintre cumnatii mortului, sustinea ca fiica sa este bantuita de spiritul lui Petre Toma, strigoiul aparandu-i in vis sub diverse forme, ba de gaina, ba de animal, şi tragea de ea ca sa o ia in mormant.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Intr-o noapte, cativa localnici l-au deshumat şi i-au taiat inima mortului, iar povestea a facut inconjurul lumii, dupa ce una dintre rudele fetitei bantuite a povestit la un bar din localitate intreaga taraşenie.

Deşi nu era pentru prima data cand aveau loc astfel de ritualuri, zvonul a ajuns la urechile oamenilor legii care au declanşat o ancheta pentru profanare de morminte, relateaza Libertatea.

Intreaga poveste AICI.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si