Este ora 8 si 18 minute, iar vatmanul acestui tramvai de pe linia 41 opreste in statie. Asteapta ca toti calatorii sa coboare si sa urce, in timp ce, din sensul opus, se apropie un alt tramvai. Ce urmeaza este halucinant.

Cu o viteza incredibila trece autocarul jandarmeriei printre cele doua mijloace de transport in comun.

Ba, la un moment dat, pare chiar ca va acrosa tramvaiul si doar reflexul vatmanului, care franeaza, face ca situatia sa nu se transforme intr-o tragedie.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Mastodontul se clatina o clipa, dar soferul nu pare speriat de cumpana prin care a trecut. Continua sa conduca la fel de repede si doar faptul ca semaforul din urmatoarea intersectie este rosu il face sa opreasca. Este ajuns din urma de tramvaiul din care a fost filmat totul, iar numarul il da de gol: este angajat al Jandarmeriei.

Marius Militaru, sef departament comunicare: "La acest moment s-a dispus deja o ancheta la nivelul acestei unitati, pentru identificarea soferului, acesta a si fost identificat.

Va pot spune ca este incadrat din anul 2007 si, din informatiile pe care le-am primit de la colegii mei, el nu a mai avut nicio abatere la regimul rutier."

Manevra inconstienta de ieri dimineata, insa, l-ar putea costa locul de munca. Sanctiunile merg de la mustrare pana la desfacerea contractului de munca, in functie de rezultatele anchetei. Cel mai probabil barbatul va ramane si fara permis, dupa ce si politistii de la rutiera s-au autosesizat.

Marius Militaru, sef departament comunicare: "Ne cerem scuze pentru acest incident si pentru cei care au asistat la incident, repet nu este un comportament specific conducatorilor din Jandarmeria Romana."

Paradoxal, unitatea din care face parte soferul nu e straina de scandaluri. Fostul comandant, Marian Corcodel, a fost arestat dupa ce procurorii au descoperit ca dadea bani cu camata chiar subordonatilor, iar din profituri si-a cumparat peste un million de metri patrati de teren arabil si intravilan.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si