Catamaranul este cea mai nouă atracție turistică de la Colibița. Turiștii care sunt dornici de o plimbare pe apă cu această ambarcațiune pot să completeze experiența cu o masă delicioasă, pregătită de doi bucătari cu experiență.

Citește și: VIDEO- Secetă istorică în Uruguay. Locuitorii beau apa sărată de la robinet

Mihai Toader, bucătar: „Am pregătit un meniu de gustare, de cinci preparate.

Ne-am folosit foarte multe de ingredientele din zona Bistriței, din zona Colibiței. Foarte multe dintre ingrediente sunt chiar de pe malul acestui lac.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Alex Petricean, bucătar: „Carne la grătar, în special mangalița, păstrăv de munte, de calibru extrem de mic, atunci când carnea e mult mai fragedă, o frigăruie din carne vegetală cu varză, salată de roșii, cu brânzeturi din zona Bistriței și desert cu caise.” 

Experiența prânzului pe apă este cu adevărat deosebită. În timp ce natura le oferă curioșilor un adevărat spectacol vizual, bunătățile din farfurie asigură satisfacția patilelor gustative.

„Îți taie răsuflarea peisajul! Oameni frumoși, fundal muzical minunat, iar mâncarea a completat peisajul perfect.”

Turiștii au scos din buzunar 30 de lei 

Este pentru prima dată când pe lacul Colibița se organizează un astfel de eveniment, iar ideea a fost întâmpinată cu entuziasm de turiști. Pentru o astfel de experiență, pe lacul Colibița, turiștii au scos din buzunar 30 de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si