Soţul româncei Anca Neacşu (căsătorită Verma) a ajuns pe locul 9 în topul celor mai bogaţi oameni din India. Presa asiatică susţine că Abhishek Verma, fost dealer de arme cunoscut sub numele de ”Lord of War”, a atins borna de 10 miliarde dolari, intrând în cercul select de miliardari ai Indiei alături de Lakshmi Niwas Mittal (Preşedintele Mittal Steel – 16,5 miliarde dolari) sau Mukesh Ambani (telecomunicaţii – 38 miliarde dolari).

Verma a intrat prima oară în topul Forbes în 1997, la doar 28 de ani, atunci când a devenit cel mai tânăr miliardar al Indiei. La acea vreme avea doar 28 de ani. În 2011, acesta a ieşit din industria armelor, iar în urmă cu 2 ani a fost cercetat într-un dosar de corupţie şi chiar a stat o vreme la închisoare. În acest timp, românca Anca a administrat afacerile soţului ei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În prezent, indianul investeşte masiv într-o afacere de care se ocupă Anca. Cei doi au achiziţionat un brand internaţional de băuturi răcoritoare, pe care l-au transformat într-un concern care include proiecte de milioane de euro privind produse alimentare, ţigări, construcţia unui aeroport  şi a unui resort de lux în Maldive.

Anca Neacşu este născută în Galaţi şi a fost Miss Universe România.

Are 31 de ani şi s-a căsătorit cu Abhshek Verma în 2006.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si