Close sidebar
Close sidebar

Aveti grija daca iesiti in parcurile Herastrau si Cismigiu! Aleile sunt impanzite de substante otravitoare!

Primaria Capitalei a emis un comunicat de presa prin care ii informeaza pe cetateni de pericolele aflate in doua parcuri din Bucuresti: parcul Herastrau si parcul Cismigiu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se pare ca niste persoane rau intentionate au imprastiat prin spatiile verzi substante otravitoare, substante folosite pentru combaterea sobolanilor. Aceste substante toxice pot fi fatale daca sunt ingerate de catre copii sau animalele de companie.

Citeste si: INTERVIU Ce face Dan Negru înainte de a intra pe platoul de televiziune. Gestul care i-a adus porecla de „regele audiențelor”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

"Primaria Capitalei atrage atentia cetatenilor care trec prin parcurile Regele Mihai, (fost Herastrau) si Cismigiu, ca persoane necunoscute au imprastiat pe spatiul verde si alei graunte otravitoare din capcanele securizate destinate combaterii sobolanilor, extrem de periculoase pentru copii si animale.

Pana la remedierea completa a situatiei, Primaria Capitalei solicita maxima atentie in special in cazul copiilor si al animalelor. Mentionam ca angajatii ALPAB au strans toate capcanele care fusesera sparte, au anuntat firma de paza si Politia Locala sa-si intensifice actiunile de patrulare si verifica in continuare aleile si spatiile verzi din parcurile mai sus mentionate. Firma Coral, responsabila de actiunile de deratizare din Bucuresti, a sesizat Politia, pentru identificarea si pedepsirea vinovatilor."
, se arata intr-un comunicat remis de catre reprezentantii Primariei. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI