Avocatul Gil Vasile este specializat în comercial şi este soţul actualei şefe a CSM, Simona Marcu. În declaraţiile de avere făcute publice de preşedinta CSM, apar şi veniturile soţului ei. Astfel, conform declaraţiei de la începutul acestui an, avocatul Gil Vasile a avut anul trecut un venit de 535.711 lei, ceea ce înseamnă peste 110.000 euro. Cu un an înainte, conform declaraţiei de avere a soţiei sale, avocatul avusese un venit mai mic, de 437.978

lei, ceea ce înseamnă apropae 100.000 de euro.

Simona Marcu a devenit preşedinte al CSM în ianuarie 2018, până atunci fiind judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Gil Vasile este avocatul din ”valiza Tel Drum”. Rise Project a publicat mai multe documente care s-ar fi găsit în celebra valiză, acestea făcând referire la afacerile Tel Drum. Între aceste acte s-a aflat şi un borderou de plăţi care arată că Gil Vasile ar fi încasat de la Tel Drum un cec de 15.200 de lei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

 

"Prin borderoul de plăţi Tel Drum l-am întâlnit pe Gil Vasile, soţul şefei Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), Simona Camelia Marcu. Este avocat specializat în comercial, nu pledează, are birou în Bucureşti şi proprietăţi în Teleorman. Cecul valorează 15.200 de lei şi a fost emis de corporaţie în septembrie 2015, sub semnătura executivului Petre Pitiş", arată site-ul de investigaţii.

Avocatul Gil Vasile a transmis şi punctul său de vedere după publicarea articolului pe Rise Project. Acesta susţine că banii primiţi de la Tel Drum au fost conform unui contract şi că firma a fost un client ca oricare altul.

"Societatea Tel Drum a reprezentat un client că oricare altul dintre sutele de clienţi cu care am colaborat pe parcursul activităţii profesionale. Colaborarea a fost publică, iar raporturile financiare cu această societate au fost declarate integral în raportările fiscale periodice. De altfel, relaţia avocat-client cu această societate nu reprezintă un element de noutate pentru instituţiile interesate, fiind cunoscută cel mai probabil încă din stadiul incipient al cercetărilor, cu mai mult de un an în urmă, ca rezultat al unor minime verificări", a transmis avocatul Gil Vasile, într-un punct de vedere trimis către Mediafax.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si