Tânara, după ce a realizat că este tot mai greu să îl recucerească pe Ege, îi acordă o ”șansă” lui Arda, tânărul care a ajutat-o mult să treacă prin dificultățile prin care a trecut frumoasa fată din cauza familiei Guralp.

Azi, de la ora 19:00, în serialul „Dragoste și speranță!  Arda nu renunță la Zeynep și încearcă să o cucerească

În vreme ce Ege face tot posibilulul pentru a o elibera pe mama lui Zeynep din închisoare, Arda profită de situația complicată dintre Zeynep și fostul iubit pentru a o cuceri.

Dragoste si speranta

Citește și: Îlgaz și Ceylin, în impas. Un nou episod din serialul “Secrete de familie”

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Sîla continună să trăiască momente de coșmar din cauza mamei sale, care ține morțiș să o mărite cu Alper, un tânar din satul în carea aceasta locuiește. Sîla nu doar că nu îl iubește pe Alper, însă își dorește să fie alături de cel pe care l-a numit Ali, alias Kuzey, pentru a-l îngriji.

Citește și: Azi, de la ora 22:30, doar la Kanal D2! Agentul Hamilton în impas

Dacă va reuși Ege să ajute la eliberarea din închisoare a mamei lui Zeynep puteți afla astăzi, de la ora 19:00, într-un nou episod din serialul „Dragoste și speranță” difuzat numai la Kanal D2.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si