Daria este unul dintre elevii care si-a ales deja unde vrea sa studieze. Va merge la Universitatea Cambridge. Cei de acolo i-au pus insa o conditie. Sa obtina cel putin nota 9,80 la bacalaureat.

Iar in cei 4 ani de liceu, ea a studiat in special matematica si fizica, dar nu a neglijat nici celelalte materii.

Daria: Mi se pare ca daca o persoana stie sa isi organizeze timpul foarte bine, nu este nevoie sa faca niciun fel de sacrificiu ca sa obtina nota 10.

Si ea a obtinut-o. A iesit sefa de promotie. In iarna, tanara a sustinut mai multe examene in urma carora a fost acceptata la universitatea britanica iar acum ea asteapta cu nerabdare sa inceapa acolo studiile alese. Vrea sa ajunga cercetator.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Daria nu este singura de la Liceul Mihai Viteazu care a obtinut nota 10. Aceiasi performanta a obtinut-o si Mihnea. Baiatul aspira la o cariera militara. Saptamana viitoare candideaza pentru un loc la Academia Tehnica Militara.

Citeste si: BACALAUREAT 2019. Elevă care nu a luat BAC-ul: „Urmatorul an scolar pun gene, coafez, tund!”

Reusita celor doi liceeni nu este deloc surprinzatoare pentru profesorii lor.

Povestile de 10 ale celor doi tineri sunt insa in cotrast cu cei care nu au reusit sa treaca de examenul maturitatii. Sunt licee intregi unde niciun elev nu a obtinut nota de trecere. De exemplu, Liceul „Anghel Saligny” din Braila.

Georgian Catalin crede totusi ca merita mai mult, chiar daca nota la limba romana l-a tras in jos.

La matematica, tanarul a luat putin peste 6, iar la biologie la fel.

Spera ca, dupa contestatie, sa obtina media 6.

Bacalaureat 2019. Inainte de contestatii, doar doi elevi din 3 au reusit sa obtina nota de trecere la bacalaureat. Judetul Ilfov a avut cele mai slabe rezultate, iar, la polul opus, se afla Clujul, cu cea mai buna performanta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si