Bebelușul turc a făcut senzație în întreaga lume, datorită semnului neobișnuit de la naștere. El are pe frunte o inimă roșie conturată perfect. După șase ani de la nașterea fiului său, mama a decis să vorbească despre minune.

Citeste si: Un copil de un an a ajuns de urgență la spital. El a înghițit o baterie de cântar pentru baie

Asistentele, care au ajutat la aducerea micuțului pe lume, au rămas uimite. Ele au decis să-i pună și o poreclă: bebelușul-iubirii. Micuțul a venit pe lume în 2015, la un spital din Ankara.

Părinții băiatului, Murat și Ceyda, au declarat că atunci când îl scoteau afară cu căruciorul oamenii se înghesuiau să-l fotografieze. Copilul este adorabil și mulți îl consideră special.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: O copilă de două zile a fost lăsată într-o pădure. Fetița a supraviețuit în mod miraculos

Ce au transmis părinții băiatului

„Este un dar de la Dumnezeu. Când îl scoatem afară, toți spun că este minunat. Lumea îi zâmbește și îl primește cu căldură”, spun părinții.

băiatul care s-a născut cu o inimioară în frunte

Băiatul care s-a născut cu un semn inedit în frunte.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Pregătirea pentru naștere. 4 sfaturi de care să ții cont

Medicii considerau ca, odată ce crește, semnul să i se modifice, însă inimioara se încăpățânează să rămână perfectă. Pentru că băiatul a crescut, familia i-a făcut micuțului și cont de Instagram. Acolo ei postează mereu poze cu Cinar.

băiatul care s-a născut cu o inimioară în frunte

Cinar are acum șase ani.

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: De ce bebeluşul nu ia în greutate

Citeste si: Cum și-au dat seama doi părinți din Suceava că fetițele lor au fost agresate sexual la grădiniță? Minorele de trei și șapte ani, victimele unei educatoare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si