Imaginea cu Omran Daqneesh in ambulanta a devenit virala pe internet. Baiatul, ranit si plin de sange pe fata, statea cuminte in ambulanta cu mainile in poala si astepta sa fie ingrijt de medici. Nu a plans si nici nu a strigat de durere.

Poza a impresionat o lume intreaga si atrage atentia asupra faptului ca, in acest razboi al oamenilor mari, suflete nevinovate au de suferit.



" Nu a spus absolut nimic, doar a intrebat unde sunt parintii lui. Cand i-a vazut, atunci a inceput sa planga", a spus o asistenta medicala, potrivit Daily Mail.

Cand a ajuns la spital, baiatul se comporta de parca ar fi adormit, nu era inconstient, dar traumatizat, a mai spus o asistenta.

In ambulanta, alaturi de el, se afla si o fetita, la fel de ranita si traumatizata.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

 

Peste 300.000 de sirieni si-au pierdut viata, iar alte cateva milioane au fost relocate de cand a inceput conflictul din Siria. Situatia din Siria s-a inrautatit in ultimii ani. Atacul cu bomba in care a fost ranit baietelul de 5 ani a avut loc in cartierul Qaterji din Alep si inca nu este clar daca Rusia sau regimul Assad l-a efectuat.

Baietelul nu a fost singurul ranit in atacul care a avut miercuri seara.

Patru copii, o femeie si doi tineri au fost raniti, potrivit unui doctor din Alep. Atacurile s-au intensificat in ultima luna, cand rebelii s-au unit cu jihadistii si au blocat o parte din orasul sirian. In replica, regimul Assad si Rusia au lansat numeroase bombe in incercarea de a deschide partea estica a orasului, care a fost incercuita de rebeli. In zilele urmatoare, cu siguranta vor fi mai multe atacuri in care mai multi copii ca si Omran vor fi raniti, scrie The Telegraph.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si