Baiţ sau marinadă pentru carnea de porc. O reţetă excepţională de friptură pentru ziua de Crăciun
Baiţ sau marinadă pentru cartea de porc. Cotletul marinat este o rețetă sănătoasă, fără prăjeli și ulei în exces. Este ideală pentru masa de Crăciun!
Baiţ sau marinadă pentru carnea de porc. Porcul este nelipsit de pe mesele românilor în această perioadă. Poate fi preparat sub foarte multe forme. O rețetă delicioasă este aceea de marinadă pentru carnea de porc. Iată cum se prepară!
două linguri oțet de vin 3 linguri ulei măsline 1/2 lingură usturoi pudră o lingură miere 1/2 lingură sare o linguriță piper 1 kg cotlete de porc
Amestecă toate ingredientele și pune cotletele într-o pungă cu fermoar, apoi unge bine carnea și marinata și las-o pentru măcar 3 ore în frigider. Apoi, o poți găti cum dorești, la grătar, la cuptor, prăjită sau în slowcooker.
⅓ cană de suc de ananas ¼ linguriță de praf de ceapă 1 linguriță de ghimbir uscat 3 linguri de sos de soia două linguri de ulei de avocado ⅛-¼ linguriță de piper negru ¼ – ½ linguriță de sare carne de porc
Pune toate ingredientele într-un bol și amestecă bine pentru a le combina.
Citește și: Cozonac pufos care se desface fâşii, ca la bunica acasă- Reţetă simplă și delicioasă
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Se toarnă marinada peste cotlete și se masează marinada în carne. Se dă la frigider între 30 de minute și 24 de ore înainte de utilizare. Gătește porcul cum dorești.
3 linguri de sos de soia 3 linguri de oțet de vin de orez o linguriță de ghimbir uscat două linguri de ulei de avocado o lingură de ulei de susan prăjit o linguriță de praf de 5 condimente Sare și piper după gust Un vârf de cuțit de piper roșu carne de porc sau
coastePune toate ingredientele într-un bol și amestecă bine pentru a le combina. Se toarnă marinada peste cotlete și se masează marinada în carne. Se dă la frigider între 30 de minute și 24 de ore înainte de utilizare. Dacă gătești coaste, fă-le la cuptor sau pe grătar și folosește și puțină miere în toată marinata.
Citește și: Biscuiți de Crăciun cu scorțișoară și zahăr pudră. O reţetă delicioasă