Mama băiatului din Bistrița-Năsăud spune că nu ştia că cei doi soţi se cartau frecvent, iar atunci când se întâlneau păreau o familie fericită. Totuși, mama individului știa că acesta a avut mai multe probleme și chiar a urmat un tratament pentru un an de zile.

Femeia a explicat cum s-a produs tragedia. Spune că fiul ei a început să aibă anumite probleme după ce s-a întors din Franța, unde a lucrat în perioada pandemiei.

Părea că starea bărbatului s-a îmbunătățit semnificativ, dar după ce a schimbat tratamentul totul ar fi luat-o la vale.

Citește și: VIDEO Incendiu stins cu apa din piscină, la un cunoscut restaurant din Horezu. O tânără a ajuns la spital

femeie arsa, copii arsi, incendiu

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor- wowbiz.ro

Citeste si: O fată de 17 ani a sunat disperată la 112, apoi apelul s-a închis. Ce au aflat polițiștii, după ce au găsit-o într-o casă răvășită- antena3.ro

Mama individului spune că acesta nu era gelos. A dezvăluit și că acesta se trezea în timpul nopții și aprindea luminile din casă, pentru că spunea că este urmărit.

„I-a luat feciorul cu nora în plasament.

Eu sunt acasă, ei se duc la serviciu. Măcar de și-ar reveni mama sau taică-su să vină acasă, sa fie bine. E mama băieților, știe să îi îmbrace, știe unde le sunt hainele. Ei au fost afară, copiii ăștia amândoi. Dacă coborau atunci era bine și nu aveau cum să ardă, dar au coborât tocmai atunci, au strigat-o, nu știu cum s-a întâmplat. Nora au dus-o cu elicopterul tot la București.
Era conștientă, a ieșit pe picioarele ei afară”
, a spus femeia pentru Antena 3 CNN.

Bărbatul a ajuns la audieri. Soția lui are arsuri pe 90% din corp

După ce a încercat să își ardă de vie întreaga familie, bărbatul de 42 de ani a fost externat și adus la audieri, pentru a explica de ce a făcut gestul îngrozitor. Bărbatul a fost reținut timp de 24 de ore.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud au început urmărirea penală pentru tentativă de omor calificat sub forma violenţei în familie pe numele bărbatului care, luni, a turnat benzină în camera în care se aflau soţia şi cei trei copii şi a dat foc, femeia şi unul dintre copii suferind arsuri.

Citește și: VIDEO "Tremur toată! Când am deschis ușa, ele coborau arzând". Filmul exploziei devastatoare din Capitală. Trei femei au ajuns de urgență la spital

femeie arsa, copii arsi, incendiu


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si