Debutul celor două filme Barbie și Oppenheimer în aceeași zi a dat naștere unui adevărat fenomen în mediul online: Barbenheimer. S-a născut și un trend: cum te îmbraci când mergi la ambele filme unul după celălalt?  

Citește și: Lumea lui Barbie dă peste cap Box office-ul. Pelicula a avut încasări de 377 de milioane de dolari în primul weekend de la lansare

Să vedem însă cum s-au descurcat fiecare la capitolul încasări. „Barbie” a jucat cartea unei satire la adresa societății dominate de bărbați.

„Barbie” a încasat 155 de milioane de dolari în Statele Unite și Canada

Filmul cu Margot Robbie în rolul principal a avut cel mai răsunător debut al anului, încasând 155 de milioane de dolari numai în Canada și Statele Unite. Și nu e de mirare, potrivit celor mai multe recenzii, pelicula a depășit cu mult așteptările.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Totuși, au existat și critici, mai ales din partea celor care au vrut să vină cu cei mici la film, și au fost surprinși de scenele cu limbaj licențios.

Chiar și așa, pe IMDB, cea mai cunoscută platformă de film, Barbie are nota 7,6.

Filmul „Oppenheimer” a reușit să obțină 80 de milioane de dolari din încasări

Cel de-al doilea film care a făcut valuri weekend-ul acesta este „Oppenheimer”, biografia fizicianului care ar fi introdus bomba atomică în lume, schimbând pentru totdeauna dinamica în care se poartă discuțiile despre conflicte militare. Un film dur, care a surprins în primul rând prin felul în care a fost conturat personajul.

Totuși, mulți s-au plâns de predictibilitatea anumitor scene.

„Oppenheimer” a reușit să obțină 80 de milioane de dolari din încasări. La jumătate față de Barbie, însă dublu față de cât estimaseră producătorii. Așa că, la finalul zilei, putem spune că ambele filme au fost un real succes și demne de vizionat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si