Close sidebar
Close sidebar

Băsescu, despre candidatura lui Dăncilă la prezidențiale: ”E din categoria coc, e mămăiţă”

Fostul preşedinte Traian Băsescu crede că PSD nu va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale având candidat pe Eugen Teodorovici sau pe Viorica Dăncilă deoarece pleacă de la procente foarte mici. El spune că nu ar vota-o pe Dăncilă la prezidenţiale pentru că este de la PSD şi că e în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est: “e din categoria coc, e mămăiţă”.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Traian Băsescu a declarat, joi seară, la TVR 1, că Dăncilă este un politician experimentat, care atunci când nu i se dau teme şi are temele sale este coerentă şi spune că orice politician responsabil se duce la luptă atunci când partidul i-o cere, referindu-se la faptul că Viorica Dăncilă a admis că ar putea candida la prezidenţiale dacă PSD i-ar cere acest lucru şi va fi singura soluţie.

Citeste si: Dăncilă, despre candidatura la Preşedinţie: Dacă partidul îmi va cere şi nu va exista altă soluţie, nu voi face un pas înapoi

Băsescu a mai spus că nu ar vota-o pe Dăncila la alegerile prezidenţiale şi crede că este în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est. 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Cinstit vă spun că nu aş vota-o pentru că e PSD, îmi pare rău. E în contradicţie cu profilul câştigător din Europa de Est, care au fost cele două blonde din Croaţia şi din Slovacia, amândouă 40-45 de ani, realizate profesional şi blonde.

Dânsa e în altă categorie, e categoria cu coc. E mămăiţă. Cred că greşeşte. Aş fi adoptat o altă ţinută pentru că nu e atât de în vârstă…. “, a explicat fostul preşedinte.

Citeste si: Rareș Bogdan, atac devastator: "Pușlamale, amante, nepoate, pile..."

El a mai spus că Dăncilă nu este tipul de candidat care tractează partidul, ci care este susţinut de partid.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI