Fosta iubită a lui Fulgy a fost implicată într-un scandal de proporții cu personalului Aeroportului Otopeni. Imaginile video cu arestarea acesteia au făcut înconjurul internetului. Totul ar fi pornit după ce, potrivit acesteia, un angajat a agresat-o fizic. Bia Khalifa s-a filmat nemachiată și s-a postat pe Instagram, acolo unde fanii acesteia au putut să vadă vânătaia de pe față și umflăturile de pe corp.

Citește și: Bia Khalifa, reacție după ce Fulgy s-a sărutat cu o altă femeie: „Ea este o roată de rezervă fără bani!”

„Am fost bătuă, torturată, privată de telefon, am fost atinsă. Sper să se mediatizeze acest caz, pentru că nu sunt singura. Nu am făcut nimic greșit”,  a povestit Bia Khalifa pentru fanii ei pe Instastory.

Vedeta vrea să-și facă dreptate cu orice preț

La scurt timp după ce a povestit ceea ce s-a întâmplat pe rețelele de socializare, Bia Khalifa a trecut la următorul pas. Vedeta a contactat un medic pentru a putea face rost de un certificat care să dovedească legal, toate rănile pe care le-a suferit în urma arestării din aeroport.

Citește și: VIDEO- Jamila a pierdut în procesul „eclerului la tavă” pe care l-a intentat împortriva Laurei Laurențiu

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„M-am legitimat în aeroport, am prezentat actele, a fost ok. O polițistă m-a controlat și a fost totul în regulă cu mine, însă colegul ei care era lângă ea a procedat după cu mine cum a procedat…ați văzut și voi. Întreabă-i pe ei de ce s-au comportat așa cu mine atât de urât. Nu i-am înjurat, nu este adevărat, a avut ăla boală pe mine.

Eu mi-am respectat rândul, am respectat totul acolo. Pe data de 22, luna aceasta, îmi iese certificatul medico-legal. O să îi dau în judecată! Sper să nu fie o nedreptate, să nu zică că am încălcat legea, sper să nu inventeze ceva să se scoată ei cumva și să ies eu oaia neagră. Pot să îți spun că ne batem cu două pandemii: prostia cu coronavirusul.

Atunci când s-a întâmplat totul eram cu Fulgy și el a rămas șocat când a văzut că un polițist sare pe mine fără să fac nimic greșit. Este ceva inadmisibil ce s-a întâmplat atunci acolo”, a fost declarația făcută de Bia Khalifa pentru jurnaliștii de la Click!.

Ce au transmis autoritățile în urma acuzațiilor făcute de Bia Khalifa

Reprezentanții Aeroportului Otopeni nu au stat prea mult pe gânduri, iar după ce Bia Khalifa a făcut povestea publică, au venit și ei cu o poveste, acestea fiind complet diferite:

„După ce colegii noștri din cadrul Aeroportului Otopeni au rugat pe prietenul unei ”vedete” să stea în mod civilizat la controlul de frontieră și să nu se bage în fața altor pasageri, aceasta a adresat injurii acestora după ce i-au verificat documentul de călătorie.

În momentul în care polițiștii de frontieră au vrut să o conducă în linia a doua de control pentru sancționarea contravențională, aceasta a devenit agresivă, lovindu-l cu piciorul pe unul dintre colegi, fapt pentru care a fost încătușată și condusă la camera de control de pe sensul intrare în țară.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Aceasta a fost sancționată contravențional cu suma de 4 000 lei pentru ”săvârșirea fără drept a oricărui act de violență fizică sau verbală asupra unei persoane aflate în perimetrul unui aeroport”, sancțiune prevăzută de Codul Aerian”,  este o parte din mesajul reprezentanților Aeroportului Otopeni.

Citește și: Bia Khalifa a fost surprinsă în public cu fostul ei iubit! Reacția lui Fulgy: „E un om matur”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si