Bianca Comănici a devenit cunoscută după ce a participat la show-ul „Puterea Dragostei”. Chiar dacă iubirea întâlnită acolo nu a durat prea mult, ea s-a făcut remarcată, iar celebritatea a venit de la sine.

Citește și: Patricia l-a prins pe Marinel: „Vine fosta ta iubită, este adevărat?” Bianca și Alex au parte de prima lor întâlnire. Urmăriți totul într-o nouă ediție „Casa Iubirii”, sâmbătă, 4 martie, la Kanal D

Tânăra a strâns pe rețelele sociale niște numere impresionante, mai ales atunci când vorbim despre urmăritorii ei. Ultima sa apariție în mediul online i-a șocat pe oamenii care o apreciază. 

Bianca Comănici se confruntă cu probleme de sănătate

Prezentatoarea „Culisele Iubirii” și-a îngrijorat fanii după ce a apărut într-o ipostază cum rar a fost văzută până acum. 

Citește și: Duminică, de la ora 14:30, la “Asta-i România!”, Un om pentru oameni

Bianca Comănici a anunțat pe toată lumea că a rămas fără vocea, fără a da prea multe detalii.

Abia trezită din somn, vedeta își dorea să le aducă fanilor ei un zâmbet pe buze. Din păcate, ea a observat că nu poate vorbi. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Bibi”, așa cum este alintată de fanii ei, le-a urat tuturor să aibă o dimineață bună și nu ca a ei. Ea i-a asigurat pe toți că îi iubește, dar totodată s-a arătat și îngrijorată de starea de sănătate pe care o are.

Citește și: Sar scântei între fete în ”Casa Iubirii”. Patricia susține că Nona a vrut să afle informații despre ea

„Bună dimineața! Sunt pe moarte, nu mai pot să mai vorbesc, nu mai pot să fac nimic. Aia a fost, aici mi-a fost. Vă iubesc!”, a spus Bianca Comănici, pe pagina sa de Instagram.

Citește și: Patricia susține că s-a jucat cu Patrick. Cum va reacționa concurentul

Problemele cu vocea vin după un zbor cu avionul, care, după cum spunea ea în trecut, o fac mereu să dea de necaz. În urma unei călătorii, Bianca Comănici a aflat că suferă de o afecțiune ce se declanșează după fiecare zbor și îi provoacă dureri inimaginabile.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: Patrick o vrea înapoi pe Nona: ”Îmi este milă de el”

„Din păcate, am aflat că sufăr de o afecțiune. La decolare a fost totul bine și frumos, în schimb la aterizare am avut un fel de atac de panică, niște dureri incredibil de mari în zona frunții, zona urechii, ca niște înțepături exagerat de groaznice, am fost aproape să plâng, m-am abținut să nu plâng, bineînțeles.

Citește și: Nona o acuză pe Patricia pentru prezența ei în emisiune: „Tu ai venit pentru faimă”

Am aflat că sufăr de barosinuzită, sper că zic bine. M-am uitat pe internet, pentru că nu știam despre ce este vorba și se pare că de fiecare dată când voi ateriza voi avea această problemă, așa că trebuie să merg la medic” , explica Bianca Comănici, pe rețelele de socializare, în urmă cu ceva timp. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si