Bianca Comănici și Marius s-au cunoscut în cel de-al doilea sezon al emisiunii „ Puterea dragostei”. Cei doi au fost implicați în relații cu alți concurenți și niciodată nu s-au gândit ca ei doi să formeze un cuplu.

Recent, un filmuleț cu aceștia i-a pus pe gânduri pe internauți, care au reacționat imediat.

Citeste si: Anunțul neașteptat făcut de Bianca Comănici: „Sunt însărcinată cu Ștefan”

Ce reacție au avut internauții 

Marius este un împătimit al sportului și nu lipsește nici măcar o zi din sala de fitness. Mai mult de atât, acesta nu se sfiește să le arate și internauților exercițiile cu care se menține în formă. În ultimul său clip de pe platfotma TikTok, Marius i-a pus pe gânduri pe urmăritorii săi.

Fostul concurent de la „Puterea dragostei” s-a apucat să facă genuflexiuni în spate cu Bianca Comănici! Cei doi nu s-au rezumat doar la antrenament, ci au avut și un dialog, spre bucuria internauților.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Marius:  Mamă, cât ești de grea! 

Bianca Comănici:  Lasă vrăjeala! Niciodată o femeie nu este destul de grea! 

Marius:  Crezi? Nu e destul de grea, ha?

Citeste si: Ce a răspuns Codruț Pop de la „Puterea Dragostei” când a fost întrebat dacă are o nouă iubită

„Știi să o prețuiești”

Internauții au comentat în număr mare. Majoritatea s-au arătat încântați de o posibilă relație dintre cei doi foști concurenți de la „Puterea dragostei” și au apreciat postarea.

Unii au speculat că apropierea dintre cei doi ar fi ceva mai mult decât o simplă prietenie, alții au pus direct întrebarea, iar acum așteaptă clarificări din partea acestora. 

„Sper să ai grijă de ea, Marius, dacă e ceva serios. Chiar merită, dacă știi să o prețuiești/ Frumos, Bibi, ai o personalitate puternică. Marius, faci cu plăcere doar cu cine îți face plăcere/ Sigur sunteți doar prieteni? Emanați altceva! Marius, ești într-o relație cu Bianca?/ Vă potriviți de minune”, au comentat internauții.

Citeste si: Mădălina de la „Puterea Dragostei”, confirmată pozitiv cu COVID-19


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si