Bianca Drăgușanu se bucură de succes în afaceri și a învățat să facă bani din orice. Hainele din magazinul ei sunt la mare căutare, însă diva a fost nevoită să crească prețurile.

Bianca Drăgușanu a vorbit despre magazinul ei cu haine

Nu trăim o viață ușoară în București și nu am ce să comentez. Asta e inflația în România, sistemul în care trăim, nu e nimic surprinzător.

Ce o să fac, o să stau pe frig toată iarna? Mă îmbrac, îmi iau căciulă, plapumă, cojoace? ”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit Spynews.ro.

Citeste si: VIDEO- Bianca Drăgușanu riscă să fie amendată după ce a scăpat porumbelul la "theXclusive": ”Dacă nu ești înaltă, nu ești om, ești pitic”

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Bianca a fost nevoită să crească prețurile din cauza majorării costurilor în materie de materiale, transport, cazare. 

De unde aduce Bianca Drăgușanu hainele pe care le vinde în magazinul ei online

Bianca aduce materialele pentru rochiile sale, dar și hainele cunoscute de blană, din țările de peste ocean.

Citeste si: Cătălin Botezatu a vorbit despre căsătorie. Celebrul designer a dezvăluit cum arată persoana potrivită pentru el

La blănuri am început să le cresc cu 150 de euro, cam așa. Dacă vindeam până acum o geacă de piele cu 400, acum e 550. Nici biletul de avion când mă duc după ea nu mai costă 300, costă 600, cazarea nu mai costă 500, ci 800 pe noapte hotelul.

Toate lucrurile cresc, normal că trebuie să cresc și eu. ”, a mai precizat vedeta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si